3 apartamente in topul vizualizarilor din luna septembrie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
30.09.2020
3 apartamente in topul vizualizarilor din luna septembrie

Portofoliul agentiei New Concept Living este vast si contine oferte pentru toate gusturile si toate bugetele, in toate zonele din oras. Strategiile interne de dezvoltare si de preluare sunt intotdeauna in discutiile noastre, pentru a ne asigura ca avem un apartament de vanzare pentru fiecare cumparator care calca pragul agentiei noastre.
Stim ca o locuinta nu se cumpara dupa o prima vizionare, stim ca pentru unii dintre noi este o achizitie o data in viata si ii indemnam pe clientii nostri sa analizeze cu atentie ofertele, sa si puna pe primul loc nevoile si prioritatile si abia ulterior sa ia o decizie.
In acest material iti prezentam trei oferte de apartamente de vanzare diferite care sunt in topul ofertelor vizualizate de clientii nostri in septembrie.

1. Apartament 1 cameră – investitie in centrul Sibiu

Apartamentul cu o camera din imagini este amplasat in ansamblul Insibio din zona centrala a orasului. Apartamentul are 38 mp si dispune de o terasa mare. Acesta este complet finisat si mobilat si reprezinta o oferta buna pentru clientii care vor sa faca o investitie aproape de centrul Sibiului. Imobilul a functionat in regim hotelier aproximativ 6 luni si exista posibilitatea de a fi predat alaturi de contul de booking.com. În pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare suprateran. Locuitorii din Insibio ajung pe jos in mai putin de 10 minute la Piata Cibin si in aproximativ 15 minute in Piata Mică.
Vezi toate informatiile despre acest apartament AICI.

2. Apartament 2 camere în zonă bună

Acest imobil cu 2 camere este in topul vizualizarilor de pe websiteul nostru datorita zonei in care este amplasat – chiar langa cinematograful Arta de pe Mihai Viteazu. Apartamentul este confort 1 si este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje. Locuinta este complet renovata, are balcon si se preda asa cum o vedeti in imagini. Aceasta este varianta potrivita atat pentru clientii care vor sa faca o investitie, cat si pentru cei care isi cauta o locuinta noua.
Vezi toate imaginile cu acest apartament de vanzare AICI.


3. Apartament 3 camere – alegerea familiilor

Atunci cand ai copii ai nevoie in primul rand de suprafata utila mai mare pentru locuinta ta. Acest apartament cu 3 camere din Turnisor a fost preferatul familistilor care isi doresc sa faca un upgrade pentru locuinta lor. Apartamentul are 3 camere complet decomandate, dispune de bucatarie separata si este finisat frumos. Acesta se preda la cheie, asa cum il vedeti in imagini. Pentru confortul locatarilor, apartamentul dispune de garaj subteran si 2 balcoane.
Mai multe informatii despre acest apartament gasiti AICI.


Vezi oferta noastra completa de apartamente si case de vanzare in Sibiu AICI.
Pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare din Sibiu, urmareste-ne pe pagina noastra de facebook.
Foto credit: New Concept Living