Ieri de lasat, azi de cumparat. Apartament complet renovat pe Mihai Viteazu

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
13.10.2020
Ieri de lasat, azi de cumparat. Apartament complet renovat pe Mihai Viteazu
 
Tu ce intelegi prin expresia -un apartament vandabil - ? Este un apartament spatios, cu multe camere? Un apartament care arata impecabil sau poate care este utilat confort lux? Sau mai degraba un apartament intr-o zona buna? Noi consideram că apartamentul din imagini s-a transformat din broscuta urata din poveste intr-un apartament foarte vandabil, amplasat chiar lângă Plaza 35 in giratoriul dintre Mihai Viteazu si Calea Dumbrăvii.

Proprietarul apartamentului este un colaborator de-al nostru care se ocupă de finisaje interioare. Acesta a investit în acest imobil cu 2 camere pe care a decis sa il reamenajeze complet din două motive: ca să-l revanda si ca sa-si faca un portofoliu. Am fost suprinsi de rezultate, dat fiind ca apartamentul a fost achizitionat tot prin intermediul agentiei New Concept Living.

Locuinta a fost refacuta complet, atat ca functionalitate cat si ca design. Sistemul electric si cel sanitar, geamurile termopan sunt noi, centrala termica a inlocuit încalzirea cu centrala pe bloc, astfel ca este un apartament nou nout si ne bucuram ca tocmai a devenit material pentru blogul nostru imobiliar.

Peretii au fost vopsiti in alb, iar finisajele alese fac ca fiecare metru patrat sa fie folosit practic. Au fost create suficiente spatii de depozitare pentru locatari, iar balconul spatios a devenit un loc superb pentru relaxare.

Dar mai bine lasam imaginile sa vorbeasca de la sine.


Holurile sunt largi si iti dau un sentiment plăcut de acasă. Un acasă luminos, confortabil si modern.

Zona de living, inainte intunecoasa si batranicioasa este astazi cea mai frumoasa incapere din apartament. Tapetul de pe perete ne duce cu gandul la Paris, mobilierul minimalist si canapeaua confortabila, toate sunt un mix bun pentru o zona de living ca la carte.Dormitorul este acum modern și luminos. Pereții au fost îndreptați și zugraviți, iar patul confortabil de dormitor a înlocuit canapeaua veche si rigida.  Oglinzile dulapului din dormitor maximizeaza de asemenea incaperea.

Parchetul din lemn masiv era frumos și înainte, dar destul de deteriorat astfel că s-a optat pentru înlocuirea lui in intreaga locuinta. Usile apartamentului imita lemnul si au culori placute, pentru a oferi o nota primitoare si calduroasa.Baia a fost complet refăcută și ea, atât ca design cât și ca funcționalitate. Sistemul sanitar este nou, sistemul electric la fel, iar finisajele au fost alese pentru a obtine o baie modern, in tendinte.. Cada a fost înlocuită cu o cabină de duș, iar mașina de spălat rufe a fost montată tot aici.

Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, aproape de centre comerciale, scoli, centre universitare. Acesta are 60 mp si este complet decomandat. Este ideal atat pentru locuinta, cat si pentru o investitie buna, zona fiind de asemenea cautata pentru inchirieri. Pretul imobilului este usor negociabil.

Vezi toate imaginile din acest nou apartament de vanzare, precum si alte informatii utile AICI.
Pentru a vedea oferta noastra completa de apartamente de vanzare, click AICI.
Foto credit: New Concept Living

Un articol de Magdalena Gliga