3 pasi pentru a vinde mai rapid un apartament

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
09.05.2019
3 pasi pentru a vinde mai rapid un apartament

Ai un apartament de vanzare in Sibiu? Vrei sa faci un upgrade, dar mai intai trebuie sa vinzi apartamentul in care locuiesti deja? Iti recomandam sa lucrezi cu un agent imobiliar profesionist ca sa te asiguri ca nu pierzi timp si bani. Agentul cunoaste foarte bine piata, poate aprecia un pret corect pentru proprietatea ta sit e poate ajuta cu procesul de negociere.
Chiar si avand acest support, sunt unele lucrurile pe care trebuie sa le faca proprietarii de immobile pentru a vinde mai facil locuinta lor.

Mai jos gasesti trei aspecte la care trebuie sa ai grija daca vrei sa inchei cu succes si mult mai rapid tranzactia imobiliara.


1. Curatenia din apartament
Ok, poate suna banal, dar acest factor este neglijat de foarte multi vanzatori care uita sa faca o curatenie generala in apartament, inainte de a lista apartamentul al vanzare. Curatenia si ordine fac ca un apartament de vanzare sa fie mai atragator in ochii cumparatorilor. Mirosul placut din locuinta, ordinea de aici, decoratiunile frumoase in perfecta armonie, toata ajuta cumparatorul sa se imagineze locuind aici. Sansele ca tu sa vinzi proprietatea intr-un timp mai scurt cresc considerabil doar aplicand un prim pas.

2. Depersonalizarea apartamentului
Nu este un termen pe care il folosim zi de zi, dar depersonalizarea unui apartament ajuta la vanzarea mai rapida a acestuia. Ce inseamna de depersonalizarea unei locuinte? Inseamna treci apartamentul printr-o transformare care il va ajuta pe potentialul client sa vada apartamentul listat la vanzare ca pe viitorul lui acasa. Atunci cand ai vizionari programate iti recomandam sa pui deoparte pozele cu familia ta, lucrurile personale, suvenirurile.
Imagineaza-ti cum ti-ar placea sa fi intampinat cand te duci sa vizionezi un apartament si in consecinta ofera-i apartamentului acel aspect placut.

Tot in aceasta categorie intra si anumite reparatii mici sau medii pentru apartament. Spre exemplu, daca pe tine un te deranjeaza o mica gaura intr-un perete, cu siguranta si cineva care iti calca pragul va fi deranjat de acest lucru.

3. Un pret corect

Discutia cu un agent imobiliar ajuta proprietarii sa stabileasca un pret corect pentru un apartament de vanzare. Oricine isi doreste sa vanda la un pret cat mai mare, dar trebuie luati in seama mai multi factori inainte de a lista proprietatea. Piata imobiliara actuala, zona, numarul de camere, suprafata utila, finisajele toate pot determina un pret mai mare sau mai mic pentru proprietate.

Un pret prea ridicat va speria potentialii clienti deci durata de vanzare a apartamentului va fi una la fel de mare ca si pretul. Totodata un pret prea mic iti va aduce o bucurie pe moment pentru ca ai vandut rapid apartamentul dar iti va lasa o senzatie neplacuta mai tarziu deoarece ai pierdut o suma considerabila de bani.

Dacă ai nevoie de suport în vanzarea proprietatii tale, nu uita ca suntem aici sa te ajutam.
Ne gasesti de luni pana vineri pe Calea Dumbravii nr 61 sau pe www.newconceptliving.ro.
Foto credit: shutterstock.ro