Apartamentul Prestige - cand ti-e pofta de acasa -

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
16.05.2019
Apartamentul Prestige - cand ti-e pofta de acasa -

Ştii acel sentiment când realmente ţi-e poftă de acasă? Când te grăbeşti să pleci de la birou, când anulezi o ieşire în oraş sau când inviţi prietenii în vizită doar ca să te poţi bucura din plin de propria locuinţă?

Dacă vei locui în acest apartament de vânzare, te vei bucura adesea de acest sentiment!

Vila Prestige are doar 4 apartamente în care accesul se face din holul larg pe care il regăsim la parter. Apartamentele sunt dispuse P+E+M şi dispun de gradină privată de aproximativ 80 mp. Apartamentul de vanzare din imagini are 133 mp utili si se preda finisat si mobilat modern, asa cum il vedeti in imagini. 

Compartimentare practică

La parter regăsim un living spaţios şi luminos, frumos amenajat în tonuri neutre cu accente in nuante de turcoaz si albastru. Proprietarii au optat pentru bucatarie inchisă, iar zona de dinning este frumos încorporată în living. Tot la parter este baia de serviciu, dar şi un spaţiu mare pentru depozitare, ingenios amenajat sub scările care permit accesul la etaj.


La etaj 1 este dormitorul matrimonial cu dressing, camera de oaspeţi şi încă o baie. Accesul pe balcon se face din dormitorul matrimonial. La mansardă este un open space de asemenea complet finisat. Pereţii de la mansardă sunt foarte puţin teşiţi, toate utilităţile sunt trase până sus, astfel că se pot amenaja două camere sau un spaţiu pentru joacă / hobby-uri. Între etajul 1 şi mansardă este placă de beton, iar proprietarii au optat pentru închiderea spaţiului de sus cu uşă, beneficiind de o bună izolare termică şi fonică.

Lumină naturală din plin

Atât parterul, cât şi cele două etaje au numeroase ferestre mari, iar apartamentul se bucura din plin de lumină naturală, apartamentul fiind orientat spre sud - vest . De la parter, locatarii vor avea acces la gradina privată frumos amenajată cu gazon si zona de luat masa. Gardul suficient de înalt şi bine gândit oferă intimitate celor patru familii care vor locui aici.

Design interior bine ales

Apartamentul de vânzare este potrivit pentru acele persoane care caută o locuinţă practică şi amenajată cu mult bun gust. Locatarii au gândit cu atenţie fiecare detaliu: articolele de design interior sunt în perfectă armonie, iar mobilierul este de calitate, din lemn masiv.

Predomină culorile calde şi albul, dar s-a optat şi pentru câteva accente în tonuri diferite de albastru. Mixul dintre pereţii imaculaţi, uşile albe şi corpurile de iluminat augmentează sentimentul de camere spaţioase şi luminoase.


Iarba verde de acasă

Cine a spus că doar cei care locuiesc la casa se pot bucura de gradină, de iarbă verde şi de linişte? Cei care vor locui în acest apartament de vânzare vor avea acces la gradina privată, care în acest moment este frumos amenajată cu gazon şi un spaţiu de luat masa.

Locatie premium
Vila Prestige este situată pe o stradă liniştită din Şelimbăr, cu acces facil de pe strada Pictor Brana. La doar câteva minute distanţă este cel mai mare centru comercial din Sibiu – Promenada Mall. Locatarii au acces facil la şoseaua DN1, dar şi la autostradă / centura oraşului. În acest moment se lucrează la infrastructură în zona rampa Ştefan cel Mare, astfel că accesul va fi facil şi în zona centrală a oraşului, în zona spitalelor sau la numeroase instituţii de invăţământ.

Pentru mai multe detalii despre acest apartament de vanzare click AICI.
Pentru toate ofertele noastre de apartamente de vanzare in Sibiu click AICI.
Foto credit: New Concept Living