Fericiti vor fi cei care au investit in Lake Residence. Iata de ce!

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
22.05.2019
Fericiti vor fi cei care au investit in Lake Residence. Iata de ce!
 
„Primăria Sibiu a anunţat că zona Lacul lui Binder se va transforma într-o frumoasă zonă de agrement”. „Sibiul va avea în sfârşit o pistă de biciclişti, pistă de alergat, sporturi nautice... ”. „Zona Lacul lui Binder se va transforma complet, conform declaraţiilor oficialilor oraşului...”. "Este un moment nemaipomenit. Practic cel mai mare lac din oraş va deveni a doua atracţie a oraşului, după centrul istoric."

Toate aceste ştiri au fost transmise publicului larg când ansamblul Lake Residence ( vezi aici detalii despre apartamentele de vanzare disponibile) era deja aproape de finalizare. Numeroşi cumpărători au cumpărat după ce Primăria Sibiu a lansat această veste, dar mulţi au fost cei care au avut o viziune bună pe termen lung şi au înţeles că oraşul se dezvoltă în această zonă. Zeci de clienţi au cumpărat la momentul începerii construcţiei apartamente la preţ mic, a căror valoare va creşte considerabil cu siguranţă după amenajarea lacului.

Aşadar, afirmaţia „fericiţi vor cei care au investit în Lake Residence” este cât se poate de adevărată. Iată şi câteva argumente:

- Lacul lui Binder va deveni o zonă unică în Sibiu. Aşa cum am spus, Primăria Sibiu investeşte o sumă considerabilă de bani pentru a dezvolta o frumoasă zonă de agrement pe malul celui mai mare lac din oraş: sporturi nautice, pistă de alergat, pista de biciclişti, zonă de plajă, zonă de promenadă, terasă bar, toate acestea vor deveni o atracţie incredibilă.

- Preţul în continuă creştere. La demararea construcţiei ansamblului Lake Residence, un metru pătrat costa puţin peste 600 euro/ mp, cu predare la gri. Astfel, un apartament de 72 mp utili costa 44800 euro. La momentul redactării acestui material, cumpărătorii plătesc peste 800 euro/ mp, iar preţurile sunt în creştere. Suntem convinşi că atunci când zona va fi complet amenajată, preţurile vor depăşi cu uşurinţă 1000 euro/ mp.

- Centru istoric al Sibiului, la doar 3 kilometri distanţă. O simplă căutare pe Google Maps va arăta proximitatea ansamblului de centrul oraşului. Locatarii vor face 10 minute cu maşina până în centru, iar pe jos plimbarea până la aceeaşi destinaţie durează mai puţin de 30 de minute.

- Acces facil la mijloacele de transport în comun. Ansamblul este amplasat strategic, aproape de mijloacele de transport în comun. Locatarii vor avea acces facil în toate cartierele oraşului.

- Pretabil închiriere în regim hotelier. Dat fiind faptul că zona va deveni unică în oraş, cu siguranţă vor fi mulţi doritori să închirieze un apartament în regim hotelier aici.

- Direcţia de dezvoltare a oraşului este înspre Nord - Vest. Lake Residence este amplasat în această zonă, cu acces facil la Autostrada A1 şi la centura oraşului.

- Aproape de zona Industrial Vest. Ansamblul este situat la câteva minute distanţă de zona Industrial Vest, unde momentan numeroase companii multinaţionale şi-au deschis sediul. Peste 7.000 de oameni lucrează aici, fiind astfel lesne de înţeles că va fi permanent o cerere pentru locuinţe, iar revânzarea unui apartament de aici se va face cu uşurinţă.

- Privelişte frumoasă spre lac, dar şi spre oraş. Locatarii se vor bucura de o privelişte frumoasă spre lac, dar şi spre centru oraşului. Zona este aerisita, regim de înălţime al construcţiilor nu depăşeşte P+4, iar panorama nu este restricţionată de nimic.

- Infrastructură nouă. În acest proces de dezvoltare se vor face investiţii considerabile şi în drumurile de acces, deşi distanţa se parcurge în proporţie de 90% pe drum asfaltat. Cei 200 de m care despart strada Tractorului de ansamblu sunt neasfaltaţi, dar deja se lucrează la asta. Din strada Ţiglarilor se ajunge în mai puţin de 350 de m la ansamblu, iar acest drum va fi de asemenea asfaltat. Când infrastructura va fi nouă, categoric şi preţul apartamentelor va creşte.

- Fără ambuteiaje rutiere. Locatarii de la Lake Residence se vor bucura de trafic rutier fără blocaje. Desigur, la orele de vârf durează 15 minute să ajungi în Piaţa Mare, nu 10 minute. Este însă important de ştiut faptul în zonă NU se creează ambuteiaje rutiere, iar drumul până acasă va fi o placere.

În acest moment vorbim despre ultimele disponibilităţi din ansamblu. Mai avem 3 apartamente de vanzare finisate la cheie, care pot fi locuite imediat, dar mai sunt şi câteva proprietăţi care se predau la gri.

Mai multe informaţii despre acest proiect, aici:
https://www.newconceptliving.ro/ansamblu-ansamblul-lake-residence-imobiliare-sibiu-72.html
Contact: Neluţu Dascăl – 0770500372
Sursa foto: Turnul Sfatului
Material de Magdalena Gliga