Casa individuala in Bavaria. Cat costa si care sunt avantajele?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
27.05.2019
Casa individuala in Bavaria. Cat costa si care sunt avantajele?

Bavaria
este un cartier rezidential de case care se dezvoltă armonios la doar câteva minute distanţă de Sibiu, în direcţia Agnita. Aerul curat, peisajele frumoase, precum şi liniştea din cartier determină tot mai mulţi sibieni să îşi îndrepte atenţia spre o casă de vânzare de aici, mai ales în contextul actual, când un petec de pământ în aer liber este atât de prețios.

Ce fel de case se construiesc aici?
A existat o cerere mare de locuinţe individuale aici, întrucât în 2016, la demararea proiectului, preponderent erau locuinţe duplex. Astfel, în acest moment în cartierul Bavaria se construiesc atât locuinţe de tip duplex, cât şi case individuale, iar în acest material ne vom îndrepta atenţia pe cele din urmă.

Casele individuale de vânzare din Bavaria au 119 mp utili şi dispun de teren de 630 mp sau 392 mp. Preţurile diferă în funcţie de suprafaţa terenului ales de clientul cumpărător. O casă cu teren de 630 mp costă 114000 euro, în timp ce o locuinţă cu 392 mp teren costă 100.000 euro. 

Tronsonul 4 este complet construit, intabulat și vândut. În acest moment avem listate la vanzare casele individuale care alcătuiesc tronsonul 5 al proiectului, iar lucrurile nu se vor opri aici.

Cine construieşte aici?
Proiectul a început cu RSB IMNO Investment, o societate care care sediul principal in Munchen. S-a dorit construirea unui ansamblu rezidenţial după standarde nemţeşti. Siguranţa locatarilor, construcţiile de calitate, spaţiile verzi frumos amenajate, parcul construit aici, toate au fost menite să susţină amprenta germană.

După ce cartierul a devenit din ce în ce mai cunoscut şi alţi dezvoltatori imobiliar au decis să investească aici.Tronsonul 4 de case a fost alcatuit din 7 case individuale noi : 3 dintre ele au fost construite de New Concept Living, iar 4 dintre ele se fac s-au construit sub amprenta grupului Rara Invest.

Tot tronsonul 5 de case individuale din cartier se construieste acum de New Concept Living. Casele se vor preda la stadiul de gri în toamna acestui an.

De ce o casă individuală în Bavaria?

Aceste locuinţe sunt ideale pentru acei cumpărători care caută o casă de vânzare ferită de poluare, de gălăgia oraşului şi de aglomeraţie, dar totuşi cu acces facil la punctele de interes din oraş, la autostradă sau la centura oraşului.
Casele sunt frumos compartimentate, iar locatarii se vor bucura din plin de intimitate şi confort.

Căile de acces până la proprietate sunt frumos asfaltate, iar întreg cartierul este complet iluminat.

Mai mult, în zonă nu sunt probleme cu ambuteiajele rutiere, iar drumul până acasă este o reală plăcere atunci când locuieşti în Bavaria. Cartierul este situat la doar 5 minute de A1, centura ocolitoare a Sibiului şi la 7 minute distanţă de Sibiu. De aici până în centrul oraşului, locatarii nu vor face mai mult de 20 de minute.

Vezi aici oferta completă de case de vânzare în Bavaria.
Vezi aici un video realizat in martie 2020.
Foto credit: New Concept Living