3 zone din Sibiu , ideale pentru familistii care isi cauta o noua locuinta

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
30.04.2019
3 zone din Sibiu , ideale pentru familistii care isi cauta o noua locuinta

Îţi cauţi o noua locuinta în Sibiu? Te numeri printre cei binecuvântati cu o familie frumoasa şi copii? Înseamnă că şi pentru tine zona în care urmează să locuiesti este importanta! Vrei să fii aproape de şcoli şi grădiniţe ca să nu pierzi mult timp în traffic, îţi doreşti cu siguranţă ca cei mici să crească într-un cartier sigur, vrei să se bucure de aer curat.

Este important să fie parcuri frumoase unde să ajungi repede cu cei mici, să ai magazine la îndemână deoarece atunci când ai copii nu ai timp să pierzi ore în şir ajungând la un centru comercial, etc.

Aşadar, dacă eşti în cursa după un nou camin pentru tine si familia ta, dar nu te poţi hotărî cu privire la zonă, te ajutăm noi! Am alcatuit o scurta lista cu 3 zone care prezinta numeroase avantaje pentru familisti.


1. Strand – cartierul cu numeroase grădiniţe, şcoli, parcuri


Cartierul Strand este linistit si consideram că este potrivit pentru acei cumparatori care au familie. accea În zonă sunt nenumarate locuri special amenajate de primarie pentru ca cei mici sa se poata juca, sunt cateva scoli in apropiere si gradinite, iar accesul este facil în numeroase zone din oras.
Conexiunile cu alte cartiere sunt bune, în Strand sunt numeroase statii de transport in comiun. În cartier găsim centre comerciale, este Kaufland, Penny, DM, sunt numeroase farmacii.
In final, mentionam faptul ca in Strand sunt numeroase blocuri cu apartamente spatioase si bine compartimentate, confort 1, de la care nu lipsesc balcoanele, pivnita sau alte aspecte importante pentru familisti.


2. Mihai Viteazu/Rahovei


Zona Mihai Viteazu, strada Nicolae Iorga, zona Rahovei au fost întotdeauna printre cele mai cautate zone din Sibiu.
Printre numeroasele avantaje pe care aceste zone le ofera unei familii tinere, amintim faptul doar ca este o zona extrem de accesibila, aproape de Shopping City Sibiu, Centru, Parcul Subarini, Sala Transilvania, etc). De asemenea, locatarii ajung cu usurinta la Piata Agroalimentara Rahovei.


In zona sunt numeroase scoli cu invatamant primar si gimnazial, gradinite si licee. Trebuie mentionat de asemenea faptul ca in prelungirea bulevardului Mihai Viteazu sip e strada Doamna Stanca au fost construite numeroase blocuri noi, daca pentru unii dintre dumneavoastra este important ca noua locuinta sa fie constructie noua.


3. Bavaria – aer curat, linişte, parc frumos amenajat


Bavaria este un cartier exclusiv de case care se situeaza intr-o categorie speciala. Drumul de acces in cartier este asfaltat, astfel desi e in afara orasului, va fi o placere sa mergi spre casa. Recomandam acest cartier acelor familii care vor sa se bucure de liniste si aer curat, intr-o zona sigura. În Bavaria regasim case individuale si de tip duplex, toate aleile din ansamblu sunt asfaltate, cartierul este frumos iluminat şi a fost amenajat un frumos parc, ideal pentru cei mici.
La pret de apartament poti cumpara un duplex cu teren de 250 mp sit e poti bucura de spatii verzi, de intimidate si de linistea pe care nu o vei regasi in niciun cartier din Sibiu.

Iar privelistea frumoasa spre Muntii Fagaras este un bonus! 
Vezi aici oferta noastra completa de proprietati de vanzare.
Foto credits: shutterstock.ro, google.ro, New Concept Living