3 proprietati pentru 3 bugete diferite in 3 locatii distincte

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
29.10.2018
3 proprietati pentru 3 bugete diferite in 3 locatii distincte


Oferta de case de vânzare disponibile în Sibiu este foarte vastă și variată. Avem locuințe atât în Sibiu, cât și în zonele limitrofe; casele sunt pentru toate gusturile și toate bugetele, iar clienții cumpărători au de unde să aleagă. Pentru ca cei care își caută o locuință nouă să aibă câteva informații de reper, am scris acest material: 3 case frumoase de vânzare, pentru 3 categorii de bugete.

Ție care îți place mai mult?


• Bavaria – Duplex - 104 mp utili + teren de 250 mp – 75.000 euro

Cartierul exclusiv de case Bavaria este amplasat la câteva minute de Sibiu, înspre Agnita. Cartierul este populat atât de case individuale, cât și de locuințe duplex. Recomandăm duplexurile din Bavaria în special familiilor care apreciază spațiile verzi și vor să se bucure din plin de liniște și de aer curat.
Casele se vând la un preț bun, tronsonul 1 din cartier fiind vândut integral înainte de intabularea proprietăților. În acest moment se lucreză la tronsonul 2, iar duplexurile se vor preda în vara anului viitor.
Vezi video cu duplexurile din Bavaria aici: https://www.youtube.com/watch?v=CRhk__R4pyg&t=23s

• Duplex în Șura Mare – 124 mp utili + teren 240 mp -122.500 euro


Aceasta este o casă la un preț mediu, pe care o recomandăm cu drag clienților noștri. Locuința are 124 mp utili și dispune de 240 mp de teren. Compartimentarea este foarte practică. Pe lângă această suprafață utilă, casa are 2 balcoane, o căsuță utilizată ca și spațiu de depozitare ( chiar în curtea casei ) și o filigorie cu grill.
Locuința este situată în Șura Mare, într-un ansamblu rezidențial nou, la doar câțiva kilometri din Sibiu. Căile de acces până la proprietate sunt asfaltate, iar accesul în ansamblu este restricționat cu barieră. Achiziționând o casă aici, locatarii se vor bucura de tot ceea ce înseamnă traiul la casă într-un mediu liniștit, fără a se îndepărta prea tare de oraș.

• Casa individuală în livada cu meri – 190 mp utili + teren de 700 mp – 220.000 euro

Casa din livada cu meri, așa cum ne place nouă să o denumim, este o proprietate deosebită, amplasată într-o zonă retrasă din Cisnădie. (vezi aici avantajele traiului în Cisnădie). Casa este foarte spațioasă și frumos compartimentată și se predă așa cum o vedeți în imagini.
Locuința are teren de 700 mp, ideal pentru ca locatarii să se bucure din plin de aer curat și de liniște.

Pentru cine este ideală această casă de vanzare in Sibiu? Pentru acei oameni care au atenție la detalii și cărora le place lucrul făcut așa cum trebuie! Pentru acele familii care vor să fie deranjate doar de sunetul greierilor, vara! De asemenea, menționăm că este potrivită pentru acei oameni care înțeleg că ușor, ușor mulți dintre noi vom prefera liniștea și aerul curat, în detrimentul aglomerației, al sunetului de la sirena ambulanțelor, al prafului de pe asfalt.

În final, casa din livada cu meri este o proprietate de interes pentru familiile cu nivel de trai peste medie. Casa nu este ieftină, dar dacă o vedeți veți înțelege că prețul este unul corect. Vezi video cu aceasta casa frumoasă de vânzare aici: https://www.youtube.com/watch?v=x9wIphIG_1o&t=15s

Foto credit: New Concept Living