BAVARIA Residential Park – Un cartier rezidential altfel

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
12.11.2018
BAVARIA Residential Park – Un cartier rezidential altfel

Motivele pentru care viața la casă este mai relaxantă și mai frumoasă decât cea la bloc sunt nenumărate. Casa este mai spațioasă, dispune de curte și/sau grădină și locatarii se bucură de mai mult confort și intimitate, muzica vecinilor de la etajul 2 nu este o problemă, iar când vei dori să îți renovezi locuința nu va trebui să te scuzi.  Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care Bavaria Residential Park este o varianta ideală atunci când ne referim la o casă de vânzare în Sibiu.

Ansamblul Rezidențial BAVARIA este amplasat într-o zonă deosebită, înconjurată de spații verzi și cu o priveliște deosebită spre Munții Făgăraș. Cu toate acestea, cei care locuiesc aici pot ajunge în Sibiu în doar 7 minute. Zona este aerisită, fără probleme de trafic.

Ce este Bavaria Residential Park?
Acest ansamblu rezidential a fost creat de un investitor german, special pentru cei care cauta o casa de vanzare in Sibiu altfel. Conceptul BAVARIA este diferit de tot ceea ce există în acest moment pe piața de imobiliare Sibiu. Ansamblul are acces securizat, iar spatiile dintre locuinte sunt considerabile pentru ca locatarii sa se bucure de intimitate. Toate caile de acces si aleile din interiorul cartierului rezidential sunt pavate și asfaltate și a fost amenajat un parc frumos cu spații de joacă pentru cei mici, chiar la intrarea în cartier.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric și asigură astfel permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.

Ce tipuri de case de vânzare sunt disponibile?
Ansamblul Rezidential BAVARIA dispune de case de vanzare in Sibiu proprietati individuale sau de tip duplex. Casele dispun de o compartimentare moderne, astfel incat fiecare spatiu sa fie folosit cat mai practic. Camerele au fost proiectate inteligent, iar spatiile de depozitare sunt ideale pentru o organizare cat mai bună a spațiului locativ.

Fiecare locuință dispune de teren, cu o suprafață mai mare sau mai mică , dar și de una sau două terase, ideale pentru momentele de relaxare în familie. Viitori locatari au de asemenea posibilitatea să-și construiască singuri propria casă în Sibiu, deoarece în cadrul ansamblului sunt disponibile și parcele de teren de vânzare, cu autorizație de construcție și utilități.

De ce BAVARIA?
Această zonă va deveni în scurt timp, pe măsură ce se va construi din ce în ce mai mult, una dintre zonele preferate de locuit ale sibienilor. Piața de imobiliare Sibiu nu este foarte darnică în ceea ce privește proiectele rezidențiale exclusiv de case, iar dacă luăm în considerare poziționarea strategică, accesul securizat în cadrul ansamblului, dar și faptul că străzile și aleile sunt pavate 100 %, deja am enumerat suficiente motive pentru a locui aici.

Locația deosebită și priveliștea frumoasă spre munții Făgăraș, dar și spre Sibiu sunt alte avantaje ale acestui ansamblu rezidențial. Aceste zeci de case de vanzare Sibiu care se construiesc aici sunt varianta ideală și pentru cei care nu își doresc să piardă timp prețios în trafic. Zona este una aerisită, fără ambuteiaje, astfel încât în doar câteva minute de ajunge în Sibiu, la centrele comerciale sau pe autostrada A1.

Vezi toate ofertele de case de vanzare in Sibiu aici.
Foto credit: New Concept Living