5 moduri prin care iti suntem alaturi si in aceasta perioada

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
20.03.2020
5 moduri prin care iti suntem alaturi si in aceasta perioada

Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, în care suntem îndemnați la calm și la răbdare. Coronavirusul, acest inamic invizibil și agil, atinge populație din toate categoriile de vârstă, iar autoritățile impun să petrecem cât mai mult timp acasă, să evităm contactul direct cu oameni noi și să nu mergem în locuri aglomerate.

Dar munca unui agent imobiliar implică multe din aceste activități, așadar trebuie să ne adaptăm și să găsim acele soluții care ne ajută să ne protejăm, dar să fim și aproape de clienții nostri. Pentru că viața trebuie să meargă mai departe. Criza care ne încearcă este de departe mai mult o criză medicală și psihologică, decât una economică. Așadar, stăm cât mai mult acasă, dar ne continuăm planurile.

Facem lucruri pe care nu le facem în mod obișnuit, lucruri pe care le-am adaptat la nevoile actuale. Iată 5 moduri prin care îți suntem alături și în această perioadă mai dificilă:

1. Ne găsești oricând la telefon sau pe email


E adevărat că am ales să petrecem mai mult timp în casă, dar asta nu înseamnă că ne-am închis telefoanele și am dispărut. Indiferent dacă ai un apartament de vânzare în portofoliul nostru, dacă îți cauți o locuință sau dacă pur și simplu ai întrebări din sfera imobiliară, suntem aici să te ajutăm. Așteptăm apelul tău, lasă-ne un email și revenim noi în cel mai scurt timp. Orice ar fi, nu uita că suntem aici să te ajutăm.

2. Hai pe WhatsApp video!

Dacă te numeri printre acele persoane care se bucură mai mult de contactul vizual, nu e nici o problemă. Pe aceleași numere de telefon ne poți apela și pe whats app video, direct de pe canapeaua din living. Lasă-ne un mesaj înainte de a apela și stabilim cu mare drag o întâlnire virtuală.

3. Vizionare prin intermediul videoului - de ce nu?

Ai văzut pe websiteul www.newconceptliving.ro o ofertă de vânzare sau de închiriere care te interesează? Ai vrea să o vezi, dar nu vrei să te deplasezi de la domiciliu? Cu ajutorul tehnologiei, venim cu o soluție: vizionările virtuale. În măsura în care se poate, mergem noi la locație, stabilim o conexiune video și poți vedea în timp real proprietatea.

4. Urmărește videourile de pe canalul nostru de youtube

Pe canalul de youtube Agenția New Concept Living găsești peste 50 de videouri cu și despre imobiliare, iar lista se mărește constant. Echipa noastră de marketing se ocupă să facă materiale video, să realizeze montaje cu imagini frumoase din apartamente sau case de vânzare, pentru ca mesajul să ajungă cât mai clar la clienții noștri. 

5. Citește-ne blogul de pe website

Pe blogul agenției noastre găsești zeci de articole din sfera imobiliară. Sugestii, informații despre ansamblurile noastre sau sfaturi utile pentru vânzători și cumpărători, pe toate le găsești aici. Blogul nostru crește săptămânal. În plus, avem două rubrici noi și interesante: Oamenii din Sibiu și Cartiere din Sibiu. Hai să profităm cum trebuie de această perioadă nefastă.

În curând lucrurile vor reveni la normal! Iar atunci ne vom bucura mai mult de oamenii din jurul nostru și vom aprecia lucrurile mărunte! Până atunci, să ne păstrăm calmul și să avem răbdare.

Cu drag, 
Echipa New Concept Living.

Ne găsești și pe facebook, AICI.
Foto credit: shutterstock.ro