6 conturi de TikTok pentru pasionatii de proiectele DIY

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
17.01.2022
6 conturi de TikTok pentru pasionatii de proiectele DIY


Astazi, TikTok este una dintre cele mai utilizate aplicatii din lume datorita tuturor temelor de divertisment pe care le poti gasi. Fie ca vorbim de videoclipuri comice, de gatit sau videoclipuri de amenajari interioare, educationale etc., toate acestea se gasesc in acelasi loc. Printre alte teme abordate aici, regasim si proiectele DIY (do-it-yourself).
Proiectele do it yourself sunt gandite pentru cei care, din diverse considerente, isi doresc sa realizeze decoratiuni sau alte produse handmade, inspirandu-se de la anumite videoclipuri sau poze. Acestea sunt foarte intalnite si pe platforma TikTok, unde multi creatori de continut au creat pagini DIY urmarite de foarte multe persoane.

In articolul de blog imobiliar de astazi iti prezentam cateva conturi DIY de pe TikTok pe care le poti urmari pentru inspiratie.

1. Blondesigns
Cu peste un milion de urmaritori, in spatele contului Blondesigns se afla Annika Marie. Aceasta este indragostita de proiectele do it yourself, iar casa ei este o dovada in acest sens. Iubeste arta si culoarea, iar pe pagina ei vei vedea, printre altele, decoratiuni pictate de ea.


2. Karlin Summer
Cu acest nume o gasesti si pe tiktok, acolo unde sunt vei vedea toate ideile puse in practica pe propria locuinta. Ii place sa experimenteze, iar redecorarea este activitatea ei favorita. Pe langa faptul ca prezinta proiecte DIY care sa nu necesite un buget mare, un plus este prezentarea tuturor greselilor pe care ea le-a facut la un moment dat.


3. Emily Rayna
Cand faci totul cu placere, rezultatele se vad numaidecat. Acest lucru se aplica si in cazul lui Emily care se bucura de aproximativ 5, 8 milioane de urmaritori.. De ce are o comunitate atat de mare? Fiind de profesie designer de interior, aceasta publica zilnic videoclipuri de DIY, iar continutul este mereu diferit. Totodata, cele mai multe idei postate se incadreaza intr-un buget acceptabil.


4. Graceful_designs_vt
Grace, persoana care se afla in spatele acestui cont, aduce in atentia urmaritorilor ei tot proiecte DIY, dar influentate foarte mult de un aspect care o motiveaza in viata de zi cu zi: sustenabilitatea. Contul ei nu este doar pentru iubitorii proiectelor do it yourself, cat si pentru persoanele pasionate de reconditionarea pieselor vechi din lemn. Asa ca, daca ai o piesa de mobilier pe care vrei sa o reconditionezi, trebuie neaparat sa o urmaresti.


5. Victoria Road Restoration
Lucy Kemp este utilizatorul TikTok care coordoneaza aceasta pagina si care are o multime de inspirație pentru proiecte DIY rapide si usoare. Te gandesti cum sa infrumusetezi mai bine si usor o vaza veche sau cum sa pui la punct masa din lemn a bunicilor? Cu un click pe acest cont de tiktok, totul va fi mult mai usor.


6. Houseofhipsters
Kyla, cea care se ocupa de pagina Houseofhipsters, propune proiecte do it yourself pentru un design atat vintage, cat si modern. Decoreaza spatiul frumos prin trucuri DIY economisitoare, prietenoase cu mediul si cu bugetul. De asemenea, ofera sfaturi cu privire la curatarea locuintei si amenajarea ei cat mai practic.


Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: google.ro, TikTok.com