DaVinci Homes – The Home You Dream Of

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
17.01.2022
DaVinci Homes – The Home You Dream Of


Achizitionarea unei locuinte nu este o decizie deloc usoara deoarece, in piata imobiliara actuala, oferta este vasta si oportunitatile sunt multiple. Din acest motiv, pentru a se asigura ca ia cea mai buna decizie, un potential cumparator trebuie să se ghideze dupa o serie de factori.

Tiparul clientului cumparator s-a schimbat considerabil. Daca in urma cu 10 ani, oamenii achizitionau locuinte ghidandu-se in principal dupa pret, astazi clientii au noi criterii de cautare si standarde mai ridicate: acestia cauta calitate, confort, intimitate. Tot mai mule persoane se orienteaza catre o locuinta noua, situata intr-un ansamblu rezidential care sa le ofere toate facilitatile.

Povestea DaVinci Homes a inceput in urma cu 2 decenii, cand un iubitor al naturii a decis sa planteze cateva sute de brazi in locul unde avea sa se construiasca cel mai mare si mai studiat ansamblu rezidential din Transilvania. Pentru ca toate lucrurile se intampla in cel mai bun moment, astazi, dorinta lui prinde contur prin intermediul nostru si al partenerilor nostri.

Intreg ansamblul DaVinci Homes este format din doar 6 tipologii de vile care se aseamana intre ele, conturand astfel o arhitectura unitara. 16 vile de apartamente de vanzare din ansamblu sunt deja in constructie. Construim apartamente cu 1, 2 si 3 camere confort lux, in care locatarii se vor bucura de numeroase beneficii complementare. Pentru fericire celor mici si linistea celor mari, ansamblul DaVinci Homes va avea 4 locuri de joaca frumos amenajate si un teren de fotbal, administrat ulterior de asociatia de locatari.


Toate apartamentele de vanzare din ansamblul DaVinci Homes beneficiaza de avantaje care determina reducerea considerabila a costurilor la energie pe parcursul iernii si ofera confort termic locuintelor. Imobilele au incalzire in pardoseala si centrala termica in condensatie, iar izolatia cu vata bazaltica de calitate face diferenta cand vine vorba de pastrarea caldurii in locuinte. Toate logiile au orientare sudica, cu priveliste frumoasa spre munti. De asemenea, toate apartamentele au jaluzele electrice.

Locatia este un alt plus, mai ales pentru cei care lucreaza in Zona Industriala Vest, care devine un pol principal in oras. De ce sa strabati tot orasul pentru a ajunge la munca, cand poti sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential premium, dezvoltat la doar 4 minute de locul de munca?

Confortul locatarilor este principala noastra prioritate. Investim incontinuu pentru a livra locuinte de calitate si pentru a oferi conditii premium tuturor celor care aleg sa achizitioneze imobilele dezvoltate de noi si de partenerii nostri. Convinge-te singur de frumusetea acestui cartier si vino sa vezi cum evolueaza lucrarile. Pe santier veti gasi intotdeauna o persoana dedicata, pregatita sa va raspunda la toate intrebarile.


Pentru a vedea mai multe informatii despre acest ansamblu click aici
De asemenea, colega noastra Andreea Donea va sta la dispozitie oricand - 0771 573 060


Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: New Concept Living