Top 3 cele mai vizualizate apartamente pe www.newconceptliving.ro

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
13.01.2022
Top 3 cele mai vizualizate apartamente pe www.newconceptliving.ro


In imobiliare discutiile telefonice sunt indispensabile. De obicei, conversatiile urmaresc acelasi fir, dar fiecare client aduce in atentia consultantului imobiliar cerinte diferite.
Site-ul agentiei noastre, www.newconceptliving.ro, cuprinde un portofoliu vast de oferte pregatit sa raspunda cererii diversificate de pe piata. Aceasta este baza de la care porneste fiecare consultant imobiliar pe drumul spre gasirea celei mai potrivite locuinte pentru clientul sau. Pentru a fi cat mai de folos clientilor nostri, in articolul de blog imobiliar de astazi sunt prezentate top 3 cele mai vizualizate apartamente de vanzare din portofoliul nostru, in functie de diferite criterii.

1. Apartament cu 2 camere – Zona de Vest
Cand vorbim despre lux, confort si liniste, imobilul prezentat mai jos este cel mai vizualizat de pe site-ul agentiei noastre.
Apartamentul de vanzare este situat in Cristian, la aproximativ 4 minute de Zona Industriala Vest. Face parte din Ansamblul Rezidential DaVinci, un ansamblu nou, compus din 6 tipuri de vile cu o arhitectura unitara si facilitati gandite pentru confortul locatarilor. Imobilul este decomandat, este situat la etajul 1 (din 2 etaje) si are o suprafata utila de 54,14 mp. Este format dintr-un hol de acces spatios, un grup sanitar cu aerisire naturala, un dormitor, un living, o bucatarie separata si o logie de 6.97 mp.

Pentru a vedea mai multe informatii, click aici.


2. Apartament 2 camere – Turnisor
Raportandu-ne la dotari complementare, de un real interes pentru clientii nostri a fost oferta de mai jos.
Imobilul face parte din Ansamblul Rezidential Neppendorf, alcatuit din 7 blocuri de apartamente care beneficiaza de lift, garaj, boxa la subsol si numeroase locuri de parcare. Apartamentul de vanzare este practic compartimentat si este situat la etajul 1 din 4 etaje. Totalizeaza o suprafata utila de 58,69 mp si este alcatuit dintr-un hol de acces, doua camere, o bucatarie deschisa, un grup sanitar si o logie de 5,95 mp. Toate apartamentele din acest asnamblu sunt izolate termic si fonic cu materiale specifice, caramida Cemacon (confort termic si acustic ridicat, protectie ridicata la incendii, risc redus de aparitie a igrasiei si mucegaiului).

Mai multe detalii despre acest apartament aici.


3. Apartament cu 2 camere – Henri Coanda
Daca ne referim la compartimentare si acces facil spre multe puncte de interes, acest tip de apartament este cel mai vizualizat.
Se afla in Ansamblul Rezidential Henri Coanda, format din 10 blocuri si aproximativ 400 de apartamente, care beneficiaza de dublu acces, lift, loc de joaca si un loc de parcare inclus. Apartamentul de vanzare este situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje si are o suprafata utila de 56,73. Este compus din hol de acces de 4.05 mp, 2 camere de 18.51 mp, respectiv 13.89 mp, o bucatarie separata de 6.20 mp, un hol mic de 1.37 mp, un dressing de 8.66 mp, care poate fi transformat intr-un birou si un grup sanitar de 4.05 mp. De asemenea, beneficiaza si de 2 balcoane.

Vezi aici toate detaliile.


Pentru oferta noastra completa de apartamente de vanzare click aici sau pentru case de vanzare, click aici.


Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: New Concept Living