6 motive pentru care sa cumperi un apartament intr-o cladire noua

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
22.05.2023
6 motive pentru care sa cumperi un apartament intr-o cladire noua


Exista mai multe motive pentru care cumpararea unui apartament de vanzare in Sibiu, amplasat intr-o cladire noua, poate fi o alegere avantajoasa pentru orice client. Agentia Imobiliara New Concept Living are un portofoliu de peste 1100 de proprietati si tranzactionam deopotriva apartamente noi, cat si apartamente amplasate in blocuri vechi.
In acest materail vorbim despre acele apartamente de vanzare in Sibiu situate in blocuri recent construite. Am notat cateva dintre beneficiile potentiale si le-am notat in cel mai nou articol de pe blogul nostru imobiliar.

1. Facilitati si caracteristici moderne
Cladirile noi sunt adesea dotate cu facilitati si caracteristici moderne care se potrivesc mai bine stilului de viata contemporan. Acestea pot include facilitati precum sisteme de securitate de ultima generatie, centre de fitness, piscine, tehnologie pentru casa inteligenta, electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic si multe altele. Locuirea intr-un apartament nou construit va poate spori confortul si comoditatea locatarilor.

2. Optiuni de personalizare si amenajare a locuintei
Achizitionarea unui apartament intr-o cladire noua ofera multiple oportunitati de personalizare. Dezvoltatorii ofera adesea locuinte dispuse la etaje diferite, permitandu-va sa selectati un aspect care se potriveste preferintelor dumneavoastra. In plus, este posibil sa aveti sansa de a alege finisaje, materiale si culori pentru a va personaliza spatiul de locuit dupa propriile preferinte.

3. Eficienta energetica mai ridicata
Cladirile noi sunt construite cu cele mai recente standarde si tehnologii de constructie, care adesea acorda prioritate eficientei energetice. Acest lucru poate duce la scaderea facturilor la utilitati si la reducerea impactului asupra mediului. Izolatia eficienta din punct de vedere energetic, ferestrele, electrocasnicele si sistemele de incalzire/racire se gasesc in mod obisnuit in constructiile noi.

4. Costuri reduse la intretinere
Atunci cand cumparati un apartament de vanzare in Sibiu amplasat intr-o cladire noua, va puteti astepta, in general, la mai putine probleme de intretinere in primii ani. Majoritatea componentelor, cum ar fi instalatiile sanitare, sistemele electrice si aparatele, sunt noi si mai putin probabil sa necesite reparatii sau inlocuiri imediate. In plus, dezvoltatorii ofera adesea garantii pentru anumite aspecte ale cladirii, oferindu-va mai mult confort.

5. Siguranta si conformitate
Noile cladiri sunt proiectate si construite in conformitate cu cele mai recente coduri de constructie si reglementari de siguranta. Acestea incorporeaza masuri moderne de siguranta la incendiu, sisteme de intrare sigure si sunt adesea construite cu cele mai recente practici de inginerie structurala. Acest lucru poate oferi un sentiment de securitate si poate reduce riscul unor probleme neasteptate de siguranta.

6. Potential ridicat de rentabilitate
Cumpararea unui apartament intr-o cladire noua ar putea oferi o rentabilitate mult mai buna a investitiei in viitor. Pe masura ce cladirea “imbatraneste”, valoarea acesteia se poate aprecia din cauza unor factori precum locatia, cererea, precum si conditiile generale ale pietei imobiliare. Aceasta apreciere poate fi benefica in momentul in care doriti sa vindeti proprietatea, sa o inchiriati la un pret mai bun sau sa o utilizati ca investitie pe termen lung.

In loc de concluzie

Este important sa retineti ca fiecare situatie este unica si pot exista consideratii specifice circumstantelor dumneavoastra. Este recomandabil sa cercetati amanuntit reputatia dezvoltatorului, locatia, pretul, precum si alti factori inainte de a lua decizia de a cumpara un apartament intr-o cladire noua.

Mai facil si mai eficient este sa colaborati cu o agentie imobiliara. Consultantii imobiliari cunosc foarte bine piata, precum si portofoliul de locuinte noi disponibile la vanzare. Astfel puteti avea o parere pertinenta si veti putea lua cea mai buna decizie.

Pentru a vedea tot portofoliul nostru de locuinte noi, click AICI.
Urmareste-ne si pe facebook si instagram, pentru a vedea care sunt cele mai noi listari din portofoliul agentie imobiliara New Concept Living.