Ai copii si crezi ca e momentul sa iti schimbi locuinta? Iata ce iti recomandam

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
11.04.2022
Ai copii si crezi ca e momentul sa iti schimbi locuinta? Iata ce iti recomandam


Ai copii si crezi ca e momentul sa iti schimbi locuinta?

Iti recomandam sa acorzi atentie urmatoarelor aspecte:

Familia inseamna siguranta, multa dragoste si caldura. Persoanele care au copii se bucura de momente inedite alaturi de acestia, experimenteaza activitati de tot soiul, iar despre emotiile care ii incearca, nici nu mai vorbim. Mai multi membri in familie, inseamna schimbari majore si mai multe responsabilitati, pentru parinti. Aceste schimbari se regasesc in majoritatea aspectelor personale, mai cu seama in momentul in care decizi ca familia ta are nevoie de o locuinta mai mare.

Mai multe persoane intr-o locuinta inseamna, implicit, si reconfigurarea nevoilor pe care le ai de la casa ta. Prioritatile tale se vor raporta la acestea si vor fi, cu siguranta, altele: apartamentele decomandate vor fi preferate in detrimentul celor open space, localizarea in zona linistita si sigura va aspectul care primeaza, iar bugetul va fi stabilit cu mai multa atentie. Iata de ce se intampla acest lucru.

Ai copii sau urmeaza? Atunci ai nevoie de un apartament decomandat, cu bucatarie separata.
Imobilele decomandate asigura locatarilor intimitatea de care au nevoie, iar acestia se pot bucura de confort, chiar daca au copii. Astfel, indiferent daca vei alege un apartament de vanzare cu doua sau trei camere, iti recomandam sa optezi pentru un apartament care este decomandat.
De asemenea, acestea sunt o alternativa propice deoarece au si bucatarie separata. Este important sa ti cont de acest aspect deoarece zielele in care va trebui sa gatesti vor fi mai dese, mai ales ca cei mici au nevoie de o alimentatie sanatoasa. Astfel, mai mult ca sigur o bucatarie separata iti va usura viata.

Locatie apropiata de parcuri, gradinite, scoli.
Da, exact in aceasta ordine! Mai intai te vei bucura sa ai un apartament aproape de un parc ca sa-l poti plimba pe cel mic cu usurinta, iar ulterior veti fi recunoscatori daca apartamentul in care locuiti este aproape de gradinite si scoli. In acest fel, vei avea de unde sa alegi o institutie de invatamant pentru cel mic si nu va fi nevoie sa pierzi timp pretios in trafic.

Vrei ca cel mic sa se bucure de aer curat, desi locuiti la bloc? Alege un apartament cu gradina.
Tot mai multi dezvoltatori de pe piata de imobiliare din Sibiu aleg sa proiecteze apartamentele de la parterul blocului, cu o mica gradina, cu acces direct din apartament. Aceste tipologii sunt o varianta buna pentru familiile care au copii, datorita faptului ca cei mici se vor putea bucura de aer curat, fara a fi nevoie să fie supravegheati indeaproape.

Alege un apartament intr-un cartier nou.
Daca ai copii sau urmeaza, este de preferat sa achizitionezi un apartament de vanzare intr-un ansamblu rezidential nou. Principalele motive sunt doua:
In primul rand, dacă locuiesti intr-un ansamblu nou, sunt sanse mari ca acesta sa fie populat indeosebi de familii tinere, care au de asemenea copii. Astfel, cel mic se va obisnui sa socializeze si nu se va plange niciodata ca nu are parteneri de joaca.
Nu in ultimul rand, un apartament nou implica niste costuri de intretinere mai mici. Acest lucru este important, mai ales cand ai copii, cheltuielile crescand direct proportional cu numarul membrilor familiei.

Indiferent ca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi, poti apela cu incredere la serviciile noastre!
Vezi oferta noastra completa de apartamente de vanzare in Sibiu aici: https://www.newconceptliving.ro/apartamente-de-vanzare/sibiu-33/1
Vezi oferta noastra completa de case de vanzare in Sibiu aici: https://www.newconceptliving.ro/case-de-vanzare/sibiu-33/1

Urmareste ne si pe pagina noastra de facebook @new concept living
Urmareste-ne si pe contul nostru de youtube @new concept living