Ansamblu Rezidential Nou in Sebes - Apartamente finisate la cheie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
21.02.2022
Ansamblu Rezidential Nou in Sebes - Apartamente finisate la cheie


Pentru ca pe piata imobiliara din Romania numarul ansamblurilor rezidentiale nou construite a crescut considerabil, tot mai multi cumparatori aleg sa achizitioneze un imobil situat intr-un cartier nou. Astfel, o decizie grea in esenta datorita tuturor ofertelor, devine mai usoara cand se tine cont de avantajele locuirii intr-un ansamblu rezidential.

Ansamblul Rezidential de apartamente noi in Sebes este un complex rezidential aflat in constructie in localitatea Sebes si isi asteapta viitorii locatari. Proiectul demarat este unul modern si confortabil, care se pliaza pe nevoile unei game mari de cumparatori. Ansamblul dispune de apartamente cu 2 si 3 camere, dar si de apartamente de tip penthouse amplasate la etaj retras. Toate apartamentele au unul sau doua balcoane, iar cele de la etaj retras au terase mari si luminoase, cu priveliste frumoasa.

Ansamblul rezidential din Sebes vine si cu o serie de avantaje pentru potentialii cumparatori:
• Toate blocurile sunt construite pentru a asigura confort locatarilor. Acestea beneficiaza de lift, iar casa scarii este foarte larga.
• Apartamentele beneficiaza de incalzire in pardoseala si se vor preda la stadiul de finisate la cheie.
• Pentru ca locul de parcare a devenit o problema indiferent de cat de aglomerata este zona in care locuiesti, ansamblul rezidential dispune si de un loc de parcare inclus in pret, iar clientii au posibilitatea sa mai achizitioneze un loc de parcare extra.
• Pentru fericirea tuturor membrilor familiei, Ansamblul Rezidential de apartamente noi in Sebes va dispune si de locuri de joaca frumos amenajate, dar si de spatii comericale situate la parterul unor blocuri care compun ansamblul.
• Majoritatea apartamentelor sunt decomandate, cu bucatarie separata si dispun de balcon/terasa.
• Locatia ansamblului reprezinta si ea un avantaj. Ansamblul este situat in zona de Vest a orasului Sebes, cu acces facil la centura orasului si la autostrada.


Apartamentele intabulate se vor preda la maxim 3 luni de la semnarea antecontractului, timp necesar pentru finisare, in functie de gusturile si nevoile clientului. Apartamentele din blocul aflat in constructie se predau in primavara anului 2023. Preturile apartamentelor difera in functie de modul de plata ales de clientul cumparator. Pe site-ul nostru, www.newconceptliving.ro, la sectiunea Ansambluri Alba Iulia, sunt mentionate toate detaliile cu privire la acest lucru, pentru fiecare apartament in parte.

Cumparatorii din acest ansamblu vor participa si la o tombola organizata de dezvoltator. Cadoul consta intr-un apartament in valoare de 50,000 euro. La tombola vor participa cei care cumpara apartamente in blocurile intabulate (exceptie face blocul 2C).


Contact: Vlad Galdean - 0790000381
Detalii despre proiect AICI.