Un parc de distractie altfel se construieste pe Valea Avrigului

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
17.02.2022
Un parc de distractie altfel se construieste pe Valea Avrigului


Am prezentat în articolele precedente de pe blog cateva dintre numeroasele atractii turistice pe care le are judetul Sibiu. Cei care isi doresc sa petreaca o vacanta aici si sa se bucure de frumusetea orasului, cu siguranta nu se vor plictisi si vor vizita zilnic ceva diferit. Indiferent ca este o vacanta in doi sau impreuna cu cei mici, locurile de pe lista ta vor atrage atentia tuturor membrilor, de la mic la mare.
In cazul in care ai vizitat deja tot ce se putea vizita, atunci iti prezentam inca o atractie turistica care te va face sa te intorci la Sibiu.

Valea Avrigului este o zona superba din judetul Sibiu, ideala pentru o evadare in mijlocul naturii, unde sa iti incarci bateriile si sa te bucuri de momente frumoase alaturi de cei dragi. Pentru multi turisti care au fost deja in aceasta zona, este ca o gura de aer proaspat, un loc ideal care te face sa uiti de viata cotidiana. Incepand cu aceasta vara, in zona va exista inca o atractie turistica, de care cu siguranta copiii se vor indragosti.

Au inceput pregatirile pentru amenajarea unui parc de distractii aici, care va pune la dispozitie turistilor mai multe activitati. Parcul de distractie va avea ca punct central o casuta rasturnata, a carei constructie a inceput in 2019, iar astazi este finalizata in proportie de 99%. Casuta rasturnata se bucura deja de atentia trecatorilor, iar discutiile despre viitorul parc de distractii si-au facut loc printre oamenii din zona, dar si din tara. 

Leo Klingheis, este investitorul din Sibiu care a pus bazele acestei idei. „O sa avem un mini zoo, o sa avem locuri de joaca foarte multe pe exterior, in faza 2 o sa facem o hala de joaca in interior pentru perioada de iarna, pentru zile ploioase, o padure fermecata o piata de delicatese”, a declarat acesta. (sursa: www.sibiu100.ro). 

Si cum vara se apropie cu pasi repezi, completeaza-ti lista cu atractii turistice de vizitat si cu acest loc. Cu siguranta nu iti va parea rau.


Un material de Mirela Ionita


New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.
Photocredit: google.ro