Ansamblul Rezidential Henri Coanda azi - blocurile din tronsonul al doilea sunt intabulate

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
18.04.2022
Ansamblul Rezidential Henri Coanda azi - blocurile din tronsonul al doilea sunt intabulate

Cu bucurie anuntam ca au fost intabulate si blocurile de apartamente din al doilea tronson din Ansamblul Rezidential Henri Coanda. Ansamblul este un proiect de mare anvergura pe piata imobiliara din Sibiu si este situat in zona Industriala-Est, in apropiere de strada Henri Coanda, cu acces facil la centura orasului Sibiu si autostrada A10.  Proiectul rezidential se desfasoara pe o suprafata de 27.344 mp, este format din 10 unitati locative, aproximativ 400 de apartamente, cu un regim de inaltime Parter + 3 Etaje + Etaj retras.

Acesta dispune de apartamente cu una sau doua camere si se pliaza perfect pe nevoile mai multor categorii de clienti cumparatori, cu venituri medii și peste medie. Toate apartamentele beneficiaza de unul sau doua balcoane, ori terasa si un loc de parcare inclus in pret. De asemenea, blocurile dispun de lift, iar cartierul beneficiaza de un loc de joaca pentru copii si multe spatii verzi.

In ceea ce priveste modalitatea de plata, apartamentele se pot achizitiona atat din surse proprii, cat si cu ajutorul unui credit ipotecar, iar pretul acestora ramane la fel indiferent de modalitatea aleasa.

Apartamentele se predau LA ALB in interior si LA CHEIE in exterior. Stadiul ”LA ALB” cuprinde: centrala termica in condensare si radiatoare; tencuiala pe baza de ipsos + lavabila; geamuri termopan; usa metalica la intrare; instalatie electrica si sanitara pusa pe pozitii, prize si intrerupatoare; sapa; chiuveta si vas wc in baie. Mai mult, dupa nevoile clientilor, apartamentele se pot preda la stadiul de finisat LA CHEIE, in interior.

Constructia Ansamblului Rezidential Henri Coanda a inceput in anul 2019, iar ansamblul a fost gandit pentru cei care doresc un apartament confortabil, intr-un mediu linistit, amenajat dupa propriile gusturi si aproape de cat mai multe puncte de interes. Astazi, dintre cele aproximativ 400 de apartamente de vanzare, au mai ramas aproximativ 100 de apartamente disponibile.Pentru a vedea mai multe informatii despre acest ansamblu click aici.
De asemenea, colegul nostru, Silviu, va sta la dispozitie oricand.
Silviu Marin - 0743 872 418

New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu - oferte imobiliare complete din Sibiu si zonele limitrofe.
Urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook, instagram sau youtube. Postam continut nou zilnic.