Apartament cu trei camere hibrid in Sibiu sau apartament cu doua camere in Sibiu (confort 1)?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
17.10.2016
Apartament cu trei camere hibrid in Sibiu sau apartament cu doua camere in Sibiu (confort 1)?


Apartament cu trei camere hibrid in Sibiu sau apartament cu două camere in Sibiu ?

Progresul ṣtiinţei, tehnologia tot mai inovatoare, industrializarea si globalizarea merg mână în mână cu schimbarea modului în care omul îṣi doreṣte (ṣi poate) să trăiască. Apartamentele care, odinioară, erau potrivite unui anumit stil de viaţă , astăzi, nu mai corespund cerinţelor generaţiei Y.
Acum, apartamentele de două camere confort 1 sporit nu mai satisfac nevoile de locuit ale majorităţii cumpărătorilor.
Arhitecţii ṣi proiectanţii au venit cu o soluţie ingenioasă: apartamentul de 3 camere hibrid. Acesta are aceeaṣi suprafaţă ca ṣi apartamentul de 2 camere confort 1 sporit, are acelasi pret, dar are un dormitor în plus. Aceasta e realitatea imobiliara in toatalumea.
În cele ce urmează, vom vorbi concret despre realităţile imobiliare din Sibiu.
Conform raportarilor agentiilor imobiliare din Sibiu, dezvoltatorii imobiliari construiesc mai multe apartamente de trei camere hibrid, decât apartamente de două camere confort 1. Acest tip de apartament cu trei camere hibrid face concurenta serioasa apartamentelor de doua camere confort 1, la care cererea este din ce in ce mai mica.
O analiză detaliata va ajuta să înţelegeti diferenţele dintre cele două.

Descriere apartament cu două camere (confort 1.) în Sibiu.

Apartamentul de 2 camere confort 1, conform legii locuinţei, are o suprafaţă utilă minimă de 52 mp, este complet decomandat ṣi se compune din următoarele:
Sufragerie (18 mp), dormitor (12mp), loc de luat masa (3mp), bucătărie separată (5mp), baie (4,5 mp), hol (7,5 mp),spaţiu de depozitare (2mp).
În această compartimentare, o familie cu copii, din lipsa celui de-al doilea dormitor, trebuie să folosească sufrageria pe post de dormitor.

Descriere apartament cu trei camere hibrid în Sibiu – apartamentul generaţiei Y.

Astăzi, cu banii cu care puteţi să cumpăraţi un apartament de două camere confort 1, puteţi cumpăra un apartament cu trei camere hibrid. Marele avantaj al acestui apartament este faptul că pune la dispoziţie două dormitoare plus o zonă generoasă de zi. Ca ṣi apartamentul de două camere confort 1, hibridul are o suprafaţă utilă cuprinsă între 50 – 60 mp utili.
El cuprinde două zone: zona intimă (dormitor 1 ṣi dormitor 2) şi zona de “trafic” (living+bucătărie). Astfel, nu vom mai avea o încăpere, în care noaptea se doarme ṣi ziua se petrece timp cu musafirii. Părinţii au un dormitor ṣi copiii au un alt dormitor.

Spaţiul se distribuie astfel:
Living+bucătărie(20 mp), dormitor 1 (12 mp), dormitor 2 (12 mp), baie (5mp), hol (2mp) spaţiu de depozitare (3 mp).

Diferenţa între apartamentul de doua camere ṣi apartamentul de trei camere hibrid.

În varianta apartamentului de trei camere hibrid, nu mai există un hol mare care să realizeze decomandarea tuturor încăperilor, s-a renunţat la bucătăria separată şi la locul de luat masa şi s-a creat un al doilea dormitor. În loc să ai o bucătărie separată de 5 mp ṣi mult hol, în varianta generaţiei Y, vei avea un spaţiu de zi suficient de mare pentru toate activităţile cotidiene: în 22 mp utili poţi să amenajezi o bucătărie superbă, un living decent ṣi un loc special de luat masa. Practic, tot ce poţi face într-un apartament de două camere confort 1, poţi face ṣi in apartamentul de trei camere hibrid. Doar că, beneficiezi de încă un dormitor!

Cine este învingătorul?

Alegerea unei variante sau a alteia apartine cumparatorilor, in functie de nevoi si posibilitati. Pentru un cuplu mai în vârstă cea mai bună variantă este, cel mai probabil, apartamentul de două camere confort 1. Însă, pentru majoritatea familiilor cu copii, cea mai bună varianta este apartamentul cu trei camere hibrid.

Sibiul alege apartamentul de trei camere hibrid.Despre Sibiu ṣtim faptul că două din trei persoane (care iṣi permit să cumpere 50 – 60 mp utili) aleg varianta apartamentului de trei camere hibrid. Agentiile imobiliare din Sibiu confirma aceasta situatie.
La fel ca in toate domeniile, si in domeniul imobiliar, este nevoie de educatie. Oamenii ar avea mai mult de castigat dacă, înainte să cumpere un apartament, s-ar informa. Agenţia imobiliară din Sibiu, New Concept Living vă îndeamnă să luaţi decizia corectă.
La fel cum se schimba lumea ṣi lucrurile din lume, tot aṣa ne schimbăm ṣi noi. Dacă nu suntem vigilenţi la schimbările de ritm ale lumii în care trăim ṣi nu luăm in calcul trecerea anilor, care nu iartă pe nimeni, vom face alegeri greṣite, care mereu vor conduce la alte alegeri greṣite, care vor conduce la alte alegeri greṣite….efectul de Domino pleaca de la o alegere neînţeleaptă.