Cartierul rezidential Ciresica, Sibiu. Harti pentru intelegerea zonei.

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
22.10.2016
Cartierul rezidential Ciresica, Sibiu. Harti pentru intelegerea zonei.
Cartierul rezidenţial Cireṣica din Sibiu este astăzi cel mai mare cartier de blocuri noi din Sibiu ṣi găzduieṣte peste 1000 de familii. Din 2009 ṣi până astăzi au fost eliberate aproximativ 800 de autorizaţii de construcţie, de către Primăria Cisnădie, doar pe acest tronson (administrativ, întreaga zonă aparţine de oraṣul Cisnădie).

Nimeni nu s-a aṣteptat ca această zonă să găsească o trecere atât de mare în faţa cumpărătorilor. Această explozie se datorează, în mare parte, faptului că în urmă cu câtiva ani, anumiţi oameni de afaceri au elaborat un P.U.Z. pe o suprafaţă de teren foarte mare (el este cel mai mare P.U.Z. întocmit vreodată in Sibiu, acoperind o suprafaţă record, la nivelul României). Ulterior, terenul s-a „fărămiţat” în sute de parcele ṣi a fost scos la vânzare. Datorită greutăţilor cu care se autorizează în Sibiu construcţia de apartamente, case sau blocuri, aceste terenuri gata autorizate au devenit în scurt timp foarte atractive pentru dezvoltatorii imobiliari.

Aṣa se face că, în ultimii ani, în Sibiu, zona Cireṣica, ṣi-au făcut apariţia numeroṣi jucători imobiliari. Fiecare dintre aceṣtia oferă un anumit tip de apartament, casă individuală sau case în regim cuplat (de tip duplex, triplex sau case înṣiruite).
Datorită numărului mare de ofertanţi care se „bat” pentru aceeaṣi zonă, preţurile sunt cele mai mici din piaţa imobiliară sibiană. Acest lucru vine în avantajul cumpărătorilor. Acesta este ṣi motivul pentru care Cireṣica a explodat în acest fel.

Agenţia New Concept Living a preluat serviciul de vânzare al imobilelor de la aproximativ 80% dintre dezvoltatorii imobiliari. Am investit in crearea a trei puncte de vânzare în cartier pentru a vă putea prezenta ofertele chiar la faţa locului, într-un mediu plăcut ṣi călduros. Astfel, vă putem primi oricând ṣi oriunde puteţi dumneavoastră.

Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, ne – am străduit să creăm câteva hărţi care să vă ajute să înţelegeţi poziţia exactă a fiecărui ansamblu rezidenţial din Ciresica, Sibiu.

Descarcă harta 1, în format mare. Click aici.

Descarcă harta 2, în format mare. Click aici.


Descarcă harta 3, în format mare. Click aici.


Descarcă harta 4, în format mare. Click aici.


Foto credit: google.ro