Insibio - varianta ideala de a locui in centrul Sibiului

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
05.12.2017
Insibio - varianta ideala de a locui in centrul Sibiului
Piața de imobiliare Sibiu este în plină dezvoltare și zeci de investitori aleg să construiască blocuri de apartamente sau ansambluri rezidențiale de case în orașul din inima Transilvaniei. Sibiul oferă un trai liniștit și echilibrat, locurile de muncă disponibile suplinesc cu suces cererea, iar școlile și centrele universitare de renume din oraș sunt de mare interes pentru românii care locuiesc în zonele limitrofe Sibiului. Imperial Group Sibiu a dezvoltat de-a lungul ultimilor ani ansambluri de blocuri pe Calea Cisnădiei și în zone rezidențiale din Șelimbăr, iar acum construiește ansamblul Insibio în zona Piața Cluj.

Ce este în topul preferințelor clienților?

Cumpărătorii care își doresc să se mute la Sibiu sau să investească într-o proprietate aici își îndreaptă atenția spre un tipar comun de apartamente de vânzare în Sibiu. După ce am centralizat cererile înregistrate pe parcursul anului care se încheie curând, am constat că preferințele cumpărătorilor sunt similare în ceea ce privește oferta de apartamente noi de vanzare în Sibiu. Aceștia își doresc locuințe frumos compartimentate și luminoase, în care să se bucure de confort și intimitate alături de cei dragi. Nu în ultimul rând, aceștia caută
apartamente de vânzare în Sibiu care să fie amplasate în zone ușor accebile, unde căile de acces sunt asfaltate și iluminate. Ansamblul dispune de dublu acces, atât de pe strada Lemnelor cât și de pe strada Metalurgiștilor, iar în zonă nu sunt probleme cu traficul rutier.

Insibio -  cel mai central ansamblu rezidențial din Sibiu
Insibio este ansamblul rezidențial amplasat la doar câteva minute de Piața Cibin și de Piața Mare. Principalul atu al acestui complex rezidențial de blocuri este poziționarea într-o zonă premium, foarte aproape de punctele de interes din oraș.  În imediata apropiere sunt numeroase zone comerciale, instituții bancare, dar și școli și centre universitare. Mai mult, cei care fac alegerea corectă de a investi într-un
apartament de vânzare în Sibiu
care face parte din ansamblul Insibio, trebuie să știe că aceste proprietăți sunt ideale pentru închiriere în regim hotelier. De când a fost Capitală Culturală Europeană, Sibiul găzduiește an de ani sute de mii de turiști care își caută chirie cât mai aproape de centrul istoric al orașului.

Ofertă complexă – apartamente și
garsoniere de vânzare în Sibiu
Dezvoltatorul propune un proiect imobiliar complex, iar ansamblul dispune atât de garsoniere, cât și de apartamente cu 2 sau 3 camere de vânzare. Locuințele au compartimentare modernă, iar la ultimul etaj al celor 5 scări de bloc se regăsesc 10 apartamente de vânzare în Sibiu cu suprafețe generoase și terase mari, de tip penthouse.Fiecare detaliu a fost gândit și proiectat pentru confortul clienților. Insibio dispune de lift, dar și de parcări supraterane și subterane. Cele supraterane sunt incluse în prețul apartamentelor de vânzare, în timp ce parcările subterane pot fi achiziționate contracost.

Ansamblul Rezidențial INSIBIO – oferta completă
AICI.

Contact: Andreea Simina - 0774025663
Silviu Marin - 0743872418

Foto credit: New Concept Living