Viata fara griji intr-o locuinta din Selimbar

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
12.12.2017
Viata fara griji intr-o locuinta din Selimbar

Dacă până nu demult localitatea Șelimbăr era o localitate care avea doar case modeste, astăzi aceasta este aproape lipită de Sibiu este populată de cartiere rezidențiale și de case frumos finisate, cu teren mare. Străzile sunt frumos asfaltate și iluminate, iar proiectele construite aici au fost gândite practic, astfel că există străzi doar de case sau doar de blocuri.

Piața de imobiliare Sibiu este complexă, astfel că există oferte pentru toate buzunarele și toate gusturile. Sibienii au posibilitatea de a investi inteligent în proprietăți foarte bune de vânzare, iar cei care se mută în Sibiu pentru prima dată își pot alege locuința ideală pentru ei și familia lor dintr-o multitudine de oferte. Iar în ultimii ani, Șelimbărul este una dintre locațiile de mare interes pentru clienții noștri.

De ce să locuiești în Șelimbăr?

Avantajele pentru care consultanții noștri imobiliari recomandă Șelimbărul sunt multiple. Localitatea este una foarte liniștită, recunoscută pentru siguranța de care se bucură localnicii. În plus, este ușor accesibilă atât de pe DN1, cât și dinspre Sibiu, iar cei care locuiesc aici nu petrec timp prețios în trafic în drumul spre casă.

Pe piața de imobiliare Sibiu sunt la mare căutare și locuințele care au în imediata apropiere școli, grădinițe și unități bancare, lucru care se întâmplă cu succes în Șelimbăr. Familiile care locuiesc aici și au copii nu trebuie să se îngrijoreze: copii pot fi duși la școală sau grădiniță fără a fi nevoie să fie pierdut timp prețios în trafic. Un alt plus care trebuie luat în considerare este calitatea. Construcțiile din Șelimbăr au o calitate ridicată: feedbackul clienților cumpărători de aici este foarte bun. Deși au achiziționat cu ani în urmă, oamenii spun că blocurile sunt bine izolate atât fonic cât și termic,iar finisajele nu s-au deteriorat deloc.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că persoanele care aleg un apartament de vânzare în Sibiu - Șelimbăr, au acces facil la cel mai mare centru comercial din oraș, Promenada Mall.

Ce putem achiziționa în Șelimbăr?

Casele din ansamblul rezidențial Luxor sunt cea mai potrivită variantă pentru clienții care caută calitatea la un preț corect. Ansamblul rezidențial va avea 10 duplexuri frumos compartimentate, fiecare dintre unitățile locative are curte și loc de parcare, iar finisajele de exterior ale caselor sunt de calitatea superioară. Astfel, oferta imobiliară dezvoltată în zona Triajului din Șelimbăr este una din topul ofertelor de case de vânzare în Sibiu.

Cu predare în primăvara anului 2018, aceste case de vânzare în Sibiu din Ansamblul de vile Triplex de pe strada Unirii din Șelimbăr sunt cochete și practice. Casele au fost gândit astfel încât consumurile și cheltuielile să fie mici, camerele sunt compartimentate modern, astfel că locatarii se vor bucura cu siguranță de multă intimitate și confort.

Clienților care își doresc să locuiască într-o zonă mai apropiată de Sibiu le recomandăm Ansamblul de case înșiruite Trident amplasat pe strada Pictor Brana. Nu este un secret faptul că în ultimii doi ani această stradă din Șelimbăr este populată de clădiri frumoase, astfel că este o locație de interes. Casele sunt intabulate și au două balcoane spațioase cu balustrade din fier forjat, ideale pentru momentele libere în familie.

Construcțiile avansează rapid și la ansamblul Nova. Casele sunt spațioase și sunt poziționate în zona Triajului din Șelimbăr. Acestea sunt ideale pentru clienții noștri care îți caută o locuință spațioasă, într-o zonă cu acces facil. Toate casele au pod care se va preda la intabulare, iar în acest moment agenția New Concept Living are o ofertă specială: la prima achiziție a unei case de vânzare în Sibiu din ansamblul Nova se va face un discount de 10000 de euro la plata cash.

Și clienții care au un buget mai mic au posibilitatea să locuiască în Șelimbăr, într-un ansamblu rezidențial liniștit. Cumpărătorii își pot achiziționa un apartament de vânzare în Sibiu , amplasat într-o zonă rezidențială din Șelimbăr, care s-a bucurat de mult succes pe piața de imobiliare Sibiu. Blocurile care astăzi alcătuiesc ansamblul rezidențial Harmony sunt construite cu spațiu considerabil între ele și sunt suficiente locuri de parcare pentru toți locatarii.

Agenția Imobiliară New Concept Living - toate ofertele imobiliare noi din Sibiu într-un singur loc - FĂRĂ COMISION la achiziționare.

Foto credit: New Concept Living