Ce apartament poti cumpara atunci cand ai buget cuprins intre 65,000 euro - 70,000 euro?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
20.10.2022
Ce apartament poti cumpara atunci cand ai buget cuprins intre 65,000 euro - 70,000 euro?


Piața imobiliara din Sibiu este intr-o continua schimbare, preturile au crescut, iar cererea clientilor este diferita fata de alta data. De cand activam pe piata de imobiliare din Sibiu am invatat ca pentru orice bun exista o cerere si pentru toate cererile exista o oferta. Focusul trebuie sa fie pe identificarea nevoii clientului si, ulterior, pe gasirea variantei ideale pentru acesta.

In acest material iti prezentam 3 apartamente cu 2 camere care pot fi o varianta buna si pentru tine, daca ai un buget maxim de 70.000 euro.

1. Apartament 2 camere – Vila Monalisa – Imobilul este complet decomandat si este situat la etajul 1, al unei vile cochete cu 2 etaje. Se preda la stadiul de alb avansat, are incalzire in pardoseala, jaluzele electrice, balustrada din sticla securizata la balcoane. Totusi, principalul atu este locatia, fiind amplasat in cea mai noua comunitate din Sibiu, DaVinci Homes, un ansamblu dezvoltat de compania New Concept Living, in zona de Vest a Sibiului, chiar la intrare in localitatea Cristian.

Vezi aici mai multe informatii despre aceasta tipologie.

2. Apartament 2 camere in Hipodrom - Imobilul se afla la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje, este complet decomandat si se preda finisat la cheie, mobilat. Este varianta ideala pentru clientii care cauta un apartament in oras, cu acces facil catre prinicpalele puncte de interes, aproape de scoli, gradinite, statii de autobuz si farmacii.

Vezi mai multe imagini si informații aici.

3. Apartament 2 camere in Terezian - Imobilul este situat la parterul unui bloc cu 4 etaje si are o suprafata utila de 48 mp. Acest apartament este compus dintr-un hol, o bucatarie separata, un living, un dormitor si o baie prevazuta cu geam de aerisire. Este amplasat intr-o zona usor accesibila, aproape de centura sibiului si de autostrada. In imediata vecinatate a blocului in care este amplasat acest apartament se gasesc scoli, gradinite, locuri de joaca pentru copii.

Vezi mai multe imagini și informații aici.

Daca iti doresti un nou acasa sau esti in cautarea unui apartament de vanzare in Sibiu sau a unei case de vanzare in Sibiu, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici sa te ajutam.

Vezi AICI oferta noastra completa de apartamente de vanzare
Urmareste-ne pe pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare.
Vezi AICI pachetul nostru complet de servicii imobiliare Sibiu.