De ce să te muţi în Bavaria? Vezi 7 dintre cele mai importante motive aici

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
07.02.2019
De ce să te muţi în Bavaria? Vezi 7 dintre cele mai importante motive aici

Ansamblul rezidential Bavaria este solutia ideala pentru clientii care isi cauta o casa de vanzare in Sibiu situata intr-un cartier de case, la aer curat si liniste. Proiectul este administrat de New Concept Living din februarie 2017, iar astazi mai mult de 50 de familii locuiesc aici.

De curand s-a dat startul la al doilea tronson de case, după ce primul tronson este complet construit , intabulat si vandut. Ansamblul este in plina dezvoltare, iar mai jos veti gasi 7 motive pentru care alegerea unei case de vanzare in Bavaria este o alegere inteleapta.

1. Placerea de a conduce spre casa – Caile de acces pana la ansamblu sunt asfaltate in totalitate, astfel ca drumul pana acasa este o placere. Privelistea din jurul drumului este una deosebita, cu Muntii Fagaras la orizont. In zona nu sunt probleme cu traficul rutier, astfel ca locatarii din Bavaria ajung in centrul Sibiului in 15 minute. 

2. Calitatea de executie a lucrarilor, la alte standarde – Casele de vanzare din Bavaria sunt construite dupa standarde germane, cu materiale de inalta calitate, izolatia folosita este una foarte buna, astfel se reduc costurile de incalzire ale locuintei de vanzare. 

3. Spatiu suficient intre locuinte -intimitatea locuitorilor – Casele de vanzare din Bavaria Residential Park au suficient spatiu intre ele pentru a asigura fiecarei familii intimitatea si confortul de care merita sa se bucure.

4. O alegere inteleapta – Casele de vanzare din Bavaria sunt amplasate strategic la doar cateva minute de Sibiu, astfel ca vei ajunge rapid la munca, la scoala copilului sau la un centru comercial din oras.

5. Pret corect. Aceste case de vanzare in Sibiu au acelasi pret ca un apartament cu 3 camere. Alegand o casa de tip duplex din Bavaria,  de 104 mp utili si 250 mp teren, te poti bucura la maxim de curte, intimitate, confort si siguranta la aceeasi bani.

6. Cartier de case frumos iluminat – Cartierul de case de vanzare Bavaria Residential Park este un loc iluminat mai bine decat multe cartiere noi din Sibiu. Un aspect esential am putea spune, daca ne gandim la confortul locatarilor si la siguranta acestora. In plus, toate aleile si strazile din cadrul ansamblului sunt pavate sau asfaltate.

7. Locatie deosebită– Alegerea aceste locatii pentru a dezvolta un cartier exclusiv de case nu este deloc intamplatoare. Investitorii germani au ales o locatie premium, aproape de oras, astfel locuitorii de aici se pot bucura de confort, liniste si siguranta. Mai mult decat atat, casele de vanzare din Bavaria intra in clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele si impozitele sunt mai mici decat in oras.

Vezi oferta completă de case de vânzare aici.
Vezi cel mai nou video cu Bavaria, aici.
Foto credit: New Concept Living