Hotel Vestem - O afacere la cheie in care merita sa investesti

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
13.08.2021
Hotel Vestem - O afacere la cheie in care merita sa investesti


Decizia de a investi intr-o afacere de la 0 sau intr-una la cheie presupune o analiza detaliata a plusurilor si minusurilor pe termen lung. Un model de business cunoscut si cu notorietate pe piata in care activeaza constituie un avantaj primordial in momentul in care esti hotarat sa investesti.

Articolul de astazi iti prezinta o afacere la cheie din portofoliul nostru, un hotel de vanzare in zona Vestem, care reprezinta o investitie buna pe termen lung.

Este locatia perfecta. Atat pentru cei care vor sa faca o oprire scurta si sa se bucure de o masa traditionala, cat si pentru persoanele care aleg un sejur de cateva zile. Hotelul se afla in localitatea Vestem, la doar 10 minute de Sibiu si este un punct de legatura intre Sibiu si judetele Brasov si Valcea. De aici se ajunge usor la Manastirea Sambata, la Paltinis sau in alte zone turistice din imprejurimi.


Activitate indelungata. A fost inaugurat in 1994, iar anul trecut a fost complet renovat pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor. Acesta este clasificat 3 stele si se evidentiaza pe piata hoteliera printr-o serie de facilitati menite sa asigure confort, liniste si o ambianta familiala.

Renovari si dotari moderne. Este format din 25 camere si 2 apartamente care au fost renovate si dotate la standarde de 3*. In fiecare camera se gasesc paturi confortabile, televizoare LCD, Wi-Fi, minibar - frigider, sistem ventilatie, mobilier, baie complet utilata. Pentru ca se adreseaza tuturor clientilor, hotelul are si o camera special amenajata pentru persoane cu dizabilitati.


Spatiu amenajat eficient. Are o suprafata utila de 1338 mp, suprafata teren 5600 mp si curte libera pavata + zona verde de cca. 4500 mp. Toata curtea este sistematizata, are alei amenajate si instalatii de iluminat integral. De asemenea, hotelul mai are o terasa si o filigorie cu o suprafața de aproximativ 150 mp, ideale pentru momentele de relaxare.

Servicii complete. Pe langa toate dotarile existente, hotelul dispune si de o gama variata de servicii: spalatorie si calcatorie, parcare gratuita, room service, transferuri pentru aeroport si centrul orasului la cerere, fax, camera pentru pastrat bagajele etc.

Investitie buna. Restaurantul si parcarea de inchiriat din cadrul hotelului reprezinta surse suplimentare de venit. La restaurantul hotelului se pot organizare evenimente la cerere, fiind format din 2 saloane spatioase, bar si grupuri sanitare. Parcarea de inchiriat aduce un venit in plus hotelului, fiind inchiriata constant de catre investitori cu afaceri nationale in domeniul gastronomiei.


Este imperios necesar sa cunosti cat mai multe detalii despre afacerea la cheie in care esti decis sa investesti. Toate informatiile prezentate mai sus vin sa raspunda la intrebarile unui potential cumparator, confirmand imaginea si calitatea acestui produs pe piata hoteliera. Pe site-ul agentiei noastre vei gasi mai multe detalii despre acest hotel de vanzare in Vestem.
Un material de Mirela Ionita

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare Sibiu.
Echipa noastra actualizeaza zilnic ofertele noastre imobiliare.
New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu