Imobilele dezvoltate de New Concept Living pot fi achizitionate prin criptomonede

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
21.01.2022
Imobilele dezvoltate de New Concept Living pot fi achizitionate prin criptomonede

Produsele si serviciile New Concept Living sunt pregatite pentru a imbratisa nevoile noii generatii de cumparatori, investitori in criptomonede. Am integrat platforma UTrust, facilitand astfel plata prin criptomonede pentru locuintele dezvoltate de noi si pentru serviciile noastre de intermediere imobiliara. Pe platforma www.newconceptliving.ro, imobilele care pot fi tranzactionate prin criptomonede vor avea pretul afisat si in EGLD si BTC.
De asemenea, la motorul de cautare de pe platforma noastra www.newconceptliving.ro a fost adaugat un nou filtru de cautare, care sa afiseze doar acele unitati locative care pot fi achizitionate prin intermediul criptomonedelor.

Simplu, rapid si legal

Procedura de plata este usoara si rapida. Din portofelul tau privat (personal crypto wallet) sau chiar din contul tau asociat oricarui exchange pleaca criptomonede, iar in contul companiei noastre ajung RON. Practic, astazi poti cumpara orice locuinta dezvoltata de New Concept Living prin criptomonede. De asemenea, ai posibilitatea sa achiti si comisioanele pentru serviciile de intermediere direct din contul tau crypto.

Pasul 1 - indeplinirea formularului de KYC (know your customer) direct pe platforma UTrust.
Pasul 2 - New Concept Living genereaza o factura care cuprinde un cod QR. Dupa ce scanezi codul QR, vei fi directionat catre canalul de procesare plata. Veti fi redirectionat catre widgetul de plata UTrust, compatibil cu majoritatea portofelelor virtuale. Acesta va permite sa platiti pentru achizitie intr-un mod sigur si fara intreruperi folosind BTC, ETH, EGLD sau o serie de alte monede virtuale. Dupa realizarea platii din ewallet, in maxim 48 de h in contul nostru intra suma in RON.

Pretul in RON ramane definitiv in momentul emiterii facturii, iar linkul pentru plata in crypto si linkul asociat este valabil pentru 15 minute. In cazul in care se depasesc cele 15 minute, sistemul va va genera un nou link valabil pentru plata pentru aceeasi factura emisa de vanzator, insa cu un nou curs din acel moment.

Pentru multe detalii, colegul nostru care se ocupa de aceasta procedura iti sta la dispozitie. (crypto@newconceptliving.ro)