Kitchen Tailors - bucătăria croită special pentru tine!

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
17.03.2020
Kitchen Tailors - bucătăria croită special pentru tine!

Kitchen Tailors este brandul sibian al bucătăriei perfecte, croite special pentru fiecare client în parte! Am stat de vorbă cu Tora Miklosi, fondatoarea Kitchen Tailors, despre cum este să aduci bucurie în casele oamenilor prin designul perfect al bucătăriei realizate la comandă, de o calitate superioară. 

Bună Tora, ne bucurăm că ai acceptat să faci parte din proiectul nostru și că dorești să ne povestești despre începuturile Kitchen Tailors, povestea business-ului și ce înseamnă pentru tine această afacere.

1. Când a luat naștere Kitchen Tailors în Sibiu și ce te-a determinat să deschizi o afacere cu mobilă la comandă?
Kitchen Tailors s-a născut în urmă cu un an, fiind în fașă încă din primăvara lui 2018, când angajată fiind în Brașov, la dealerul BauForMat de acolo, am primit oportunitatea de la importatorul direct din București de a veni la Sibiu și a deschide dealerul propriu de aici.
Pasiunea investită în amenajările interioare și în lucrul direct cu oamenii m-au determinat să fac pasul cel mare 😊

2. De unde ideea unei afaceri pe bază de franciză și de ce nu ați început un business de la zero?
Nu este o afacere pe bază de franciză. Practic suntem reprezentanții BauForMat pe piața din Sibiu dar acționăm și ne promovăm brandul propriu: Kitchen Tailors.

3. Cine este în spatele Kitchen Tailors?
Mereu la dispoziția bucătăriei tale: Tora Miklosi – antreprenor, om de vânzări, croitor de bucătării și pasionat de oameni. 
 

4. Ce aport nou aduce Kitchen Tailors pe piața din Sibiu?

Kitchen Tailors aduce pe piața din Sibiu o nouă prezentare de mobilier de bucătărie: un concept de showroom funcțional, dotat pentru a găzdui de la ora ta de prezentare cu clientul cu care nu vrei să mergi la o cafenea și până la evenimente gastronomice, workshopuri sau seminarii pe teme conexe.
De asemenea, Kitchen Tailors promovează consultanță de calitate, personalizată pe stilul fiecărei familii în parte. Adăugăm un produs de top pe piața de mobilier din România și putem oferi astfel bucătăria perfect croită pe măsurile fiecărui beneficiar.

5. Care sunt principalele provocări în a face mobilă la comandă?
Prima și cea mai mare provocare este educarea în sine a pieței înspre înțelegerea unui produs de top fabricat la standarde internaționale și gândit pentru folosirea ușoară pe termen lung, lipsa de informare corectă a beneficiarilor în legatură cu momentul de pe șantier prielnic pentru conceperea proiectului de mobilare a bucătăriei, noțiuni de ergonomie, funcționalitate și estetică. De asemenea, ne provoacă situațiile întâmpinate pe șantiere, unde instalațiile făcute deficitar sau nefuncțional împiedică configurarea unui mobilier smart.
Pe piața din România însă, observ cu bucurie în ultimii 4 ani de activitate, o tot mai mare deschidere și înțelegere a rolului unui specialist în bucătării, designer sau chiar arhitect, spre eficientizarea procesului de amenajare/reamenajare a casei.

6. Știm că bucătăriile BauForMat sunt prezente în România de 20 ani în orașe precum București, Cluj, Timișoara, Brașov, cum a fost primit conceptul în Sibiu?
Sibiul ne-a primit frumos, cu un aer conservator, însă primitor, cu oameni frumoși și experiențe bune.
Lumea a început să ne cunoască și să ne caute încă din prima jumătate de an de activitate, ceea ce spune multe despre un business la început de drum 😊

7. Care sunt particularitățile mobilierului Kitchen Tailors?
Așa cum am mai spus, mobilierul Kitchen Tailors vine cu două avantaje și particularități definitorii pe piața din Sibiu și de ce nu, România: consultanță personalizată pe felul în care își folosește fiecare familie bucătăria și un produs de top produs în Germania.

8. Mobilierul fiind unicat, în aproximativ cât timp este finalizat și care este metoda și timpul de livrare?
Timpul de execuție și livrare al mobilierului este de 1 lună de la comanda fermă, respectiv plata avansului stabilit prin contract.
Transportul Lohne – Sibiu se face gratuit în termen de 3 zile lucrătoare de la confirmarea de încărcare, cu autovehicule specializate pt mobilier. Montajul este inclus in preț.
Singura mențiune este că transportul în Sibiu, în cazul în care clientul necesită depozitarea mobilierului până la finalizarea șantierului, va cădea în responsabilitatea ulterioară a beneficiarului.

9. Ce planuri aveți pentru Kitchen Tailors pentru viitor?
Kitchen Tailors se vede în viitor extins în cel puțin alte două orașe din țară, coordonat de o echipă profesionistă de designeri și oameni care iubesc oamenii și gazdă a unor evenimente de amploare în viața cultural gastronomică a Sibiului.

10. La final, vă rugăm să ne transmiteți unde vă pot găsi clienții și cum pot lua legătura cu voi?
Telefonic:
0724769744 – Tora
Email:  tora.miklosi@kitchentailors.ro
Facebook: https://www.facebook.com/KitchenTailors
Instagram: Kitchen Tailors
Web: www.kitchentailors.ro
Showroom: str.Ocnei nr.12 – Sibiu

Mulțumim pentru timpul acordat și mult succes în continuare!
Foto de: Kitchen Tailors