Ne vedem Joi! Suntem prezenti la Continental Benefits Day

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
13.09.2021
Ne vedem Joi! Suntem prezenti la Continental Benefits Day


Cu prezenta de peste 15 ani in judetul Sibiu, compania Continental este una dintre cele mai cunoscute companii Automotive din regiune si totodata se bucura de un numar foarte mare de angajati. Ne bucuram de un parteneriat frumos cu aceasta companie si avem o lista de beneficii pentru angajatii si partenerii Continental, pe care abia asteptam sa vi le prezentam!

Joi, 16 septembrie, va avea loc Editia 6 de Continental Benefits Day. Acesta este un eveniment anual organizat special pentru angajatii Continental, care se desfasoara in aer liber, chiar la sediul companiei. Cativa reprezentanti New Concept Living vor fi acolo pentru a prezenta serviciile companiei noastre si pentru a va raspunde tuturor intrebarilor legate de imobiliare, oferte de vanzare/ cumparare sau orice alte curiozitati din domeniul nostru.

Pentru ca un loc de munca asigurat si un camin fericit sunt doua dintre aspectele cele mai importante din viata fiecaruia, parteneriatul New Concept Living – Continental Automotive Sibiu se bazeaza tocmai pe dorinta de a lua parte la drumul tinerilor angajati spre caminul mult visat. Din acest motiv, angajatii Continental Automotive se bucura de anumite beneficii sub forma de reduceri de pret pentru o serie de proprietati din portofoliul nostru si totodata de comision 0 la cumparator. 

Atat Continental Automotive cat si celelalte companii si-au deschis sedii in zona de Vest a orasului, fapt ce a dus la o dezvoltare incontestabila a acesteia. Infrastructura imbunatatita, locatii de agrement si proiectele rezidential demarate confirma cresterea frumoasa a zonei. Astazi dezvoltam proiecte imobiliare in zona de Vest si care faciliteaza deplasarea spre locul de munca a tuturor persoanelor care sunt angajate aici. 

Daca lucrezi la Continental, te asteptam joi la standul nostru ca sa vezi reducerile de care poti beneficia, precum si alte avantaje pe care le ai daca optezi sa faci imobiliare alaturi de New Concept Living. Suntem acolo joi intre orele 12:30 - 15:00.