Oameni din Sibiu

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
06.03.2020
Oameni din Sibiu

Îți facem cunoștință cu oamenii faini din Sibiu!

 
 
Compania New Concept Living a început activitatea în luna august a anului 2015, când cu multă bucurie și entuziasm am decis să fim schimbarea de pe piața de imobiliare din oraș. Am demarat proiectul New Concept Living prin oferirea de servicii de intermediere tranzacții imobiliare clienților din Sibiu și zonele limitrofe. Ulterior, în mod natural și firesc, compania a crescut și  astfel au luat naștere noi departamente.

Astăzi ne bucurăm să oferim o gamă completă de servicii clienților noștri: agenție imobiliară, management de proiect imobiliar, dezvoltări imobiliare și mai nou, administrare de imobile. Notorietatea de care se bucură astăzi brandul New Concept Living se datorează în primul rând unei echipe dedicate, cu o dorință continuă de învățare, care colaborează frumos zi de zi pentru a crește portofoliul de clienți fericiți :) 

Creșterea brandului nostru se datorează însă și societății sibiene. Se datorează dumneavoastră, celor care sunteți interesați de Sibiu, de dezvoltarea orașului nostru, dar și de lucrurile care mai sunt de îmbunătățit.

Considerăm cu tărie că înainte de interesul financiar, companiile care își doresc să performeze trebuie să înțeleagă că au obligația să contribuie la bunăstarea societății în care activează. Astfel, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o rubrică nouă pe website-ul www.newconceptliving.ro, intitulată Oamenii din Sibiu.

Prin cadrul acestei rubrici, ne dorim să aducem în fața dumneavoastră acei oameni care aduc un impact pozitiv în societatea noastră. Acei oameni care oferă servicii de calitate și care la rândul lor sunt urmăriți în mediul online de mii de sibieni. Acei oameni care aduc culoare în orașul nostru drag și despre care poate nu știți toate detaliile. Am ales oameni care activează în mai multe domenii, iar rubrica va fi cât se poate de diversificată.

Articolele din cadrul rubricii vor fi publicate sub formă de interviuri, sunt ușor de parcurs și au câteva imagini atașate. Acestea vor apărea pe website-ul nostru la rubrica BLOG în fiecare zi de marți, la ora 19:00, iar noi le vom distribui și în social media și ne vom asigura că ajung la cât mai mulți cititori.

Ne dorim să facem o specificație clară vis a vis de acest proiect. Articolele pe care le vom publica odată cu demararea acestui proiect nu sunt advertoriale, compania New Concept Living nu a fost plătită pentru a le realiza și a le publica, ele sunt doar bucuria noastră de a pune în lumină oameni frumoși din Sibiu și de a impacta și în acest sens societatea sibiană.

Pentru că ne pasă, pentru că suntem implicați și pentru că povestioarele frumoase din Sibiu merită scoase la iveală. Rubrica noastră este deschisă, ea se va mări în fiecare săptămână și sperăm să vă bucurați citind și aflând povestea din spatele businessului. Iar dacă este o persoană sau o companie despre care ți-ar plăcea să citești un articol, nu ezita să ne scrii.

Iar dumneavoastră, celor care apăreți la această rubrică, vă mulțumim. Mulțumim că ne-ați oferit puțin din timpul dumneavoastră și ne-ați răspuns sincer întrebărilor adresate. :)

Vă dorim mult succes în afacerile pe care le conduceți și cât mai mulți clienți fericiți.