Situatii amuzante din domeniul imobiliar. Realitate sau mit?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
29.10.2021
Situatii amuzante din domeniul imobiliar. Realitate sau mit?


Domeniul imobiliar presupune un portofoliu de proprietati puse la vanzare sau inchiriere, clienti care isi doresc sa vanda sau sa achizitioneze o locuinta, agenti imobiliari pregatiti sa iti ofere sprijin si totodata, vizionari si discutii in drumul spre locuinta mult dorita. Pe langa toate aceste aspecte normale, pot exista si momente sau informatii comice, iar piata imobiliara din unele tari confirma acest lucru.

Articolul de blog imobiliar de astazi cuprinde cateva informatii din domeniul imobiliar care au surprins publicul larg.

1. Cine nu cunoaste Casa Alba, principalul loc de munca al fiecarui presedinte al Statelor Unite ale Americii? A fost construita intre 1792 si 1800, iar astazi resedinta este evaluata la 110 milioane de dolari.

2. Din 2005, statul Utah a oferit locuinte gratuite persoanelor fara adapost. Acest lucru a fost foarte eficient deoarece numarul persoanelor fara locuinta s-a redus cu 74%.

3. Atacurile teroriste asupra Turnurilor Gemene de la World Trade Center din 11 septembrie 2001 au facut inconjurul lumii. Multi oameni care lucrau acolo si-au pierdut viata, iar altii au ramas marcati de cum au reusit sa scape. Acesta este si cazul companiei TIL care detinea World Trade Center. Compania a programat o intalnire pentru data de 11 septembrie, cu scopul de a discuta ce sa faca in cazul unui atac terorist. Pentru ca cineva din grup nu a putut participa, au reprogramat intalnirea.

4. In Scotia, daca usa de la intrare este rosie, acesta este un semn de mandrie. Doar proprietarii care si-au platit integral ipoteca pentru locuinta isi vopsesc usile astfel. Acest semn a fost gandit pentru cei care circulau cu masina prin cartiere, pentru a vedea cine si-a platit ipoteca.

5. Pentagonul a fost construit initial cu bai suplimentare pentru a se adapta legilor de segregare rasiala.

6. Burj Khalifa este cunoscut ca fiind cea mai mare cladire din lume. Totusi, mai trebuie sa stii ca este atat de inalta incat poti privi apusul de la baza cladirii, iar apoi poti urca cu liftul pana la utimul etaj si sa privesti apusul din nou.

7. Monopoly este jocul preferat de multe familii si nu numai. Astazi, este folosit pentru a aduce buna dispozitie si pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. La inceput, inainte ca Parker Brothers sa-l preia, a fost gandit pentru a-i invata pe oameni cat de problematic este capitalismul.

8. Cu 34 de ani in urma, o familie din Carolina de Nord a cumparat o parcela de teren cu 6 mii de dolari pentru a-si construi casa mult visata. Cand cei de la Apple au dorit sa isi deschida un nou sediu aici, au venit cu propunerea de a cumpara parcela familiei respective. Cuplul a rezistat tuturor ofertelor, pana cand cei de la Apple au fost nevoiti sa le ofere un cec in alb pentru a stabili ei suma. In final, compania a platit 1, 7 milioane de dolari pentru teren.

9. In 2009, in Statele Unite ale Americii, au existat mai multe executari silite decat casatorii.

10. Inainte de a deveni un actor cunoscut, Arnold Schwarzenegger a activat in domeniul imobiliar. Acesta a castigat multi bani datorita investitiilor imobiliare.
 
Un material de Mirela Ionita

Foto credit: google.ro
Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte imobiliare Sibiu.
Echipa noastra actualizeaza zilnic ofertele noastre imobiliare.
New Concept Living - agentie imobiliara Sibiu