Sustinem primul triatlon din Sibiu, organizat pe Lacul Binder la inceputul lunii septembrie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
24.08.2021
Sustinem primul triatlon din Sibiu, organizat pe Lacul Binder la inceputul lunii septembrie


Zona Lacul Binder, o zona urbana neutilizata, s-a tranformat intr-o zona de agrement si relaxare odata cu lucrarile si proiectele dezvoltate de Primaria Sibiu. Cetatenii vor putea practica aici sporturi nautice, vor avea parte de o plaja, se vor putea plimba cu biciclete, trotinete sau rolele, iar copiii vor avea numeroase spatii de joaca.
La inceputul lunii septembrie are loc si primul mare eveniment sportiv din zona Binder si primul triatlon organizat in Sibiu. Triatlonul este un ,,concurs sportiv constand din trei probe diferite la care participa aceiasi concurenti, clasamentul facandu-se prin totalizarea rezultatelor obtinute la fiecare proba”. 

Pentru ca iubim Sibiul si sustinem ori de cate ori avem ocazia evenimentele frumoase organizate in comunitatea noastra, nu am putut spune pas nici de data aceasta. Sustinem Binder Lake Triathlon, competitia organizata de Clubul Sportiv ”Aria pentru Sport” si abia asteptam sa ne vedem acolo. La competitie pot participa atat persoane din Sibiu, cat si din tara, iar organizatorii asteapta in jur de 150 de participanti. Evenimentul va avea loc in data de 4 septembrie, iar circuitul are la baza trei probe de rezistenta: inot, alergare si ciclism. Participantii vor inota o tura de lac, apoi vor avea un traseu pe biciclete (20 km), spre Ocna Sibiului. Dupa ce se vor intoarce cu bicicletele, acestia vor alerga cinci ture in jurul lacului.

New Concept Living promoveaza educatia, sportul si importanta acestora in viata cetatenilor. Incurajam oamenii la miscare ori de cate ori avem ocazia. Lacul lui Binder ocupa un loc special in sufletul nostru, iar proiectele desfasurate si evenimentele care apar confirma inca o data potentialul zonei si cat de mult s-a dezvoltat aceasta in ultimul timp.

Participantii echipei New Concept Living si sustinatorii acestora va indeamna sa luati parte la o astfel de provocare, unde veti intalni oameni noi, pasionati de sport si de o viata sanatoasa. Toti cei care vor sa participe la triatlon se pot inscrie gratuit si sunt asteptati in numar cat mai mare de catre organizatori. 

Ne vedem pe malul Lacului Binder. Daca nu participi, macar pentru sustinere :)