Vezi 10 motive pentru care aceasta casa individuala din Sibiu este o investitie de nota 10

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
06.09.2021
Vezi 10 motive pentru care aceasta casa individuala din Sibiu este o investitie de nota 10


Cererea mare pentru case de vanzare din ultimele luni este deja cunoscuta, mai ales pentru acele proprietati situate intr-o zona buna, care dispun de mult spatiu verde. Pe langa cele doua aspecte primordiale mentionate anterior, alte facilitati care se adauga fac ca unele case sa devina caminul perfect pentru orice familie.

Astazi iti prezentam o oferta noua din portofoliul agentiei imobiliare New Concept Living: este vorba despre o casa individuala din Sibiu, amplasata pe o strada superba, ale carei facilitati iti vor asigura tot confortul pe care il cauti.

1.Localizata in Sibiu. Pentru majoritatea cumparatorilor locatia unui imobil reprezinta un factor decisiv. Acestia isi doresc o casa in oras, dar care sa fie totusi aproape de natura. Casa de vanzare din portofoliul nostru este localizata in Sibiu, in zona Turnisor, o zona cu acces facil spre punctele de interes ale orasului.

2. Finisaje superbe, mobilier de calitate. 
2.Proprietate individuala.
 Aceasta casa este individuala si dispune de un teren mare, cu suprafata de 557 mp. Suprafata mare a terenului este un plus pentru cei care isi doresc sa puna in aplicare idei de amenajare a gradinii sau isi doresc sa aiba propria livada. De asemenea, te vei bucura de toata intimitatea cautata, dar si de relaxare in aer liber. Terenul casei a fost deja ingradit de dezoltatorul imobiliar.

3.Strada superba, larga, complet amenajata.
Astazi, mai mult spatiu la dispozitie aduce bucurie in viata oamenilor. Casa de vanzare este amplasata pe cea mai frumoasa si larga strada din oras, strada Stavilarului. Aceasta artera si strada Zavoi au fost extinse si modernizate de catre Primaria Sibiu in anii 2018-2020. Strada complet amenajata, dispune de trotuar, de pista pentru biciclisti, parcari si 1 banda larga pe fiecare sens de mers. 

4.Zona linistita, de case.
Pe langa faptul ca este situata in oras, casa se afla pozitionata intr-o zona frumoasa, populata doar de case. Cele doua strazi amenajate si modernizate, reprezinta acum cele mai indragite si aerisite zone de locuit la casa din Sibiu.

5.Mansarda peste etajul 1. Pe langa compartimentarea utila, fiind formata din parter si etaj, casa mai dispune si de o mansarda peste etajul 1. Peretii de la etajul 1 nu sunt tesiti, iar mansarda reprezinta un spatiu multifunctional. Se poate transforma in spatiu pentru depozitare sau intr-o zona open space de relaxare. Poti amenaja aici un dressing sau o poti transforma intr-un spatiu dedicat sportului.

6.Doua locuri de parcare. Proprietatea beneficiaza si de doua locuri de parcare in strada, chiar in fata casei, care sunt inscrise in cartea funciara a locuintei. Astfel, locatarii se vor bucura din plin de confort.

7.Carport. Locatarii vor beneficia si de acces auto in curte, unde este amenajat un carport.

8.Suprafata utila mare. Pentru ca spatiul util conteaza foarte mult in decizia de achizitionare a unui imobil, aceasta casa de vanzare din Turnisor raspunde si din acest punct de vedere cerintelor potentialilor cumparatori. Casa are suprafata utila 197 mp, iar suprafata construita la sol de 124 mp. De asemenea, dispune de o terasa acoperita si una neacoperita la parter si de un balcon si o terasa la etaj. Terasele sunt mari si astfel ideale pentru momentele de relaxare.

9.Bucatarie separata, cu acces in camara. Pe langa toate facilitatile de care beneficiaza, casa dispune si de o bucatarie separata si foarte mare, cu loc de depozitare in camara.

10.Amenajare dupa propriile gusturi. Casa este la stadiul de rosu la interior. Utilitatile sunt trase pana la casa, insa dezvoltatorul nu a dorit sa faca instalatiile la casa deoarece acest lucru ar fi ingradit optiunile viitorului cumparator. De asemenea, la exterior, 2 laturi ale casei au fost izolate cu vata bazaltica, s-a tras plasa si 2 maini de adeziv, iar geamurile PVC au fost montate, culoare gri antracit, 6 camere si 2 sticle in 4 anotimpuri. Exteriorul nu a fost executat integral pentru a permite cumparatorului luxul de a decide cum sa arate arhitectura casei sale. 
Pentru ca nicaieri nu e ca acasa, locatarii au posibilitatea de a-si amenaja dupa bunul gust o locuinta practica si confortabila.

Pentru a vizualiza mai multe imagini cu aceasta casa de vanzare click aici.
De asemenea, colegul nostru Mihai Banciu va sta la dispozitie oricand - 0774657253