Viata langa oras. 5 motive pentru care sa alegi sa traiesti departe de galagie si aglomeratie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
02.08.2023
Viata langa oras. 5 motive pentru care sa alegi sa traiesti departe de galagie si aglomeratie


Viata in afara oraselor mari poate oferi un set diferit de avantaje care aduc reale beneficii pentru majoritatea. Si adevarul este ca in ultimii ani am simtit si noi, New Concept Living agentie imobiliara, ca tot mai multi oameni se indreapta spre proprietati de vanzare amplasate un pic mai departe de aglomeratie, de poluare si de galagie.

Oamenii sunt tot mai constienti de cat de nocive pot fi acestea din urma si spre indrepta spre locatii unde se pot bucura din plin de aer curat, unde este liniste si unde sunt comunitati de oameni care relationeaza frumos.

In articolul de astazi de pe acest blog imobiliar iti prezentam cinci motive pentru care merita sa iei in considerare si traiul in afara orasului. Iar daca acestea nu te conving, te asteptam sa vizionezi cele 3 ansambluri rezidentiale pe care am ales sa le construim putin mai departe de centrul Sibiului.

1. Te bucuri din plin de liniste si natura.

A trai in afara orasului inseamna adesea sa fii inconjurat de natura, de spatii deschise si de un mediu mai linistit si mai putin poluat. Departe de agitatia vietii urbane, te poti bucura de un cadru mai senin, care este foarte benefic pentru relaxare si bunastare mentala.

2. Costul vietii mai mic.

In general, costul vietii in afara orasului este mai mic in comparatie cu zonele urbane. Preturile locuintelor, cheltuielile zilnice, utilitatile, alimentele, toate tind sa fie mai accesibile ca pret. Iar acest lucru aduce cu sine o viata mai lipsita de griji, dar si posibilitatea de a te bucura de mai multe concedii si de mai mult confort alaturi de cei dragi.

3. Spatii de locuit mai mari.

Zonele suburbane sau rurale ofera adesea case si proprietati mai spatioase in comparatie cu apartamentele sau casele din oras. Daca si tu pretuiesti sa ai o curte, o gradina sau pur si simplu mai mult spatiu pentru tine si familia ta, o casa de vanzare in afara orasului poate indeplini cu succes aceste preferinte. Si de multe ori aceasta casa are un pret similar cu un apartament cu 2 camere din centrul orasului. 

4. Reducerea stresului.

Strazile aglomerate, claxoanele fara sfarsit, sirenele ambulantelor, toate ne afecteaza zi de zi fara sa ne dam seama. Locuind in afara orasului, poti evita cu succes aceste lucruri. Ele nu sunt inexistente, e adevarat, dar cu siguranta frecventa lor este mult mai redusa. O viata fara stres aduce cu sine bunastare, liniste interioara si un cadru mai bune pentru a ne desfasura activitatile de rutina.

5. Simtul comunitatii.

Orasele mai mici sau zonele rurale promoveaza adesea un sentiment mai puternic de comunitate, de apartenenta. Oamenii tind sa se cunoasca mai bine intre ei, sa relationeze mai sanatos si sa creeze conexiuni mai profunde. Acest lucru poate duce la o experienta comunitara mai stransa si la un sentiment puternic de integrare, care este atat de sanatos pentru psihicul uman.

Care sunt acele oferte imobiliare din afara Sibiului care merita atentia ta?

Dezvoltatorul imobiliar New Concept Living a ales sa construiasca trei proiecte rezidentiale mari putin mai departe de zonele aglomerate din Sibiu, mai ales datorita considerentelor enumerate mai sus. Primul este ansamblul rezidential de case individuale Verdi si ansamblul rezidential de apartamente la vila DaVinci Homes. Aceste case de vanzare sunt proprietati individuale de 119 mp utili, care au teren de 470 mp. Locuintele sunt amplasate la doar 15 km distanta de Sibiu, intr-o zona linistita de case din Talmaciu.

Al doilea este ansamblul rezidential de case Bavaria, situat la doar 15 minute distanta de condus de centrul Sibiului nostru drag. Casele din Bavaria sunt o varianta excelenta pentru acele familii care cauta linistea si aerul curat, fara sa vrea sa se indeparteze prea tare de nucleul urban.

Desigur, avem o varianta si pentru acei clienti care prefera sa locuiasca intr-un apartament. Ansamblul rezidential DaVinci Homes este cel mai mare ansamblu unitar studiat unitar in Transilvania, fiind implicit si cel mai mare din Sibiu. Complexul rezidential este alcatuit din 6 tipologii de vile cu 6, 9 sau 12 apartamente si reprezinta un concept de lux. Toti locatarii se vor bucura de priveliste frumoasa spre munti, intrucat toate apartamentele au orientare sudica, iar balcoanele sunt dispuse tot pe Sud.
Vezi oferta completa de case de vanzare din Verdi AICI.
Vezi oferta completa de case de vanzare din Bavaria AICI.
Vezi oferta completa de apartamente de vanzare din DaVinci Homes AICI.

Urmareste-ne pe pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati de pe piata de imobiliare Sibiu.