Exista viata si la cativa kilometri de Sibiu. Linistea si confortul din Cisnadie

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
29.09.2018
Exista viata si la cativa kilometri de Sibiu. Linistea si confortul din Cisnadie

Cisnădie
, orașul mic și cochet aflat la doar 9 kilometri distanță de Sibiu este o alegere din ce în ce mai frecventă în rândul celor care vânează piața de imobiliare, cu dorința de a se muta în casă nouă. 

Orașul este o alegere rațională și corectă, indiferent că vorbim despre cumpărătorii care își doresc să se bucure de liniște și natură sau despre aceia care vor o locuință mare la un preț corect, însă nu au un buget destul de mare pentru a alege o locuință dintr-o altă zonă.

De ce o locuință în Cisnădie?
Avantajele orașului Cisnădie sunt multiple, despre unele dintre ele am scris și aici. Locatarii din Cisnădie pot ajunge acasă pe 3 căi de acces: Pe DN1, pe Calea Cisnădiei sau prin Cisnădioara. Dacă una dintre artere este sufocată de trafic, locatarii vor avea mereu posibilitatea de a alege o a doua. Din Cisnădie este acces facil pe DN1 și ulterior la centura Sibiului / autostrada A2. Apartamentele și casele din Cisnădie se vând la un preț corect. Astfel, cumpărătorii beneficiază de spații mai mari și mai aerisite, la prețuri începând de la 450 - 500 euro / mp.

Ce să faci în Cisnădie?

În ultimii ani orașul de lângă Sibiu s-a dezvoltat foarte mult, iar locatarii ”au ce face”. În Cisnădie sunt grădinițe, școli gimnaziale, licee, unde copiiI pot urma cursurile de învățământ fără a face naveta la Sibiu. Cei care locuiesc aici au posibilitatea de a petrece frumos timpul liber, sunt nenumărate parcuri, în Sala Polivalentă se organizează adesea evenimente de tot felul, iar patinoarul este o atracție pe tot parcursul iernii chiar și pentru cei care locuiesc în Sibiu. În plus, veți face doar câteva minute până la Cisnădioara unde o după amiază petrecută în aer liber la cetate este o idee excelentă, iar orașul este aproape de Tocile, Sadu, destinații ideale pentru weekenduri departe de trafic și gălăgie.

Ordine, disciplină și liniște

Administrația publică a avut grijă ca orașul să îmbrace straie noi. Orasul Cisnădie arată cel puțin minunat: străzile sunt asfaltate, spațiile verzi sunt frumos amenajate, coșuri de gunoi există la tot pasul, locurile de parcare sunt suficiente, iar centrul vechi a fost recondiționat, păstrându-se strălucirea de odinioară! Ne place :)

Care sunt ofertele de pe piața de imobiliare din Cisnădie?


Ansamblul Park Residence este alcătuit din două blocuri și se construiește vis-a-vis de Vernigerode - un ansamblu de 10 blocuri dezvoltat de Primăria Cisnădie. Park Residence este ideal pentru familiile care își doresc un apartament nou și practic la un preț foarte bun.

Majoritatea dintre aceste ansambluri rezidențiale noi Sibiu care se construiesc în acest moment sunt de fapt la 4-6 km de oraș, în câmp deschis. Desigur, aici lipsesc mijloace de transport, școli, grădinițe, magazine alimentare, spitale, zone de agrement, parcuri, farmacii, aprozare, drumuri asfaltate, iluminat public. Toate aceste beneficii le veți găsi în Cisnădie, parcurgând doar 4 kilometri în plus.

În Cisnădie sunt nenumărate case individuale sau de tip duplex de vânzare, cu grădini mari și finisaje de calitate. Cumpărătorii pot achiziționa o casă de vânzare de tip duplex pe care o pot amenaja și finisa după bunul plac sau au posibilitatea de a cumpăra o casă de vânzare la cheie, în care trebuie doar să se mute.

Cele mai multe case de vânzare din Cisnădie au teren mare, iar locatarii se pot bucura de liniște și aer curat.

Vila din livada cu meri este o proprietate deosebită, pe care o recomandăm cu drag clienților noștri care apreciază casele primitoare, situate în zone mai retrase și totuși ușor accesibile. Această vilă este variantă ideală pentru acele familii care doresc să se bucure de liniște și intimitate. Singurul factor de zgomot de aici este sunetul greierilor, chiar și acela auzit doar în serile de vară târzie.


Vedeți un video cu această acasă aici.Vă așteptăm cu drag la vizionare.
Follow us on facebook pentru a fi la curent cu toate ofertele imobiliare noi din portofoliul nostru.
Follow us on youtube. Avem aici mai multe videouri cu oferte de pe piața de imobiliare Sibiu și împrejurimi.

Mai multe imagini din Cisnădie, aici: